Magazin Ana Maria Markovic'ten sitem! 'Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum'

Ana Maria Markovic'ten sitem! 'Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum'

16.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

'Dünyanın en seksi futbolcusu' olarak lanse edilen Ana Maria Markovic açıklamalarda bulundu. Futbol hayatına İsviçre'de devam eden 22 yaşındaki sporcu kendisi hakkında yapılan yorumlara sitem etti. Ana Maria Markovic kötü amaçlı kişilerin yaklaşımlarını da açıkladı. İşte detaylar...

Ana Maria Markovicten sitem Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum

22 yaşındaki Ana Maria Markovic geçtiğimiz dönemde 'Dünyanın en seksi futbolcusu' unvanının sahibi oldu. Grasshopper'da forma giyen genç forvete gelen yorumlar, Hırvat futbolcuyu isyan ettirdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

4 KEZ MİLLİ OLDU

Futbolculuk kariyerine Zürich'te başlayan Ana Maria Markovic, 2019 yılında Grasshopper'a transfer oldu. 22 yaşındaki güzel sporcu, Hırvatistan Milli Takımı formasını şu ana kadar toplamda 4 kez giyme başarısı gösterdi.

Ana Maria Markovicten sitem Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum

RONALDO İTİRAFIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ana Maria Markovic, Mart ayı içerisinde Cristiano Ronaldo'yla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. 22 yaşındaki güzel sporcu, 7 numaralı formayı tercih etme nedeninin Cristiano Ronaldo'nun 7 numaralı formayı giymesi olduğunu duyurdu.

Ana Maria Markovic, Cristiano Ronaldo'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hırvat futbolcu açıklamasında, "Cristiano Ronaldo sayesinde futbolcu oldum. O her zaman ilham kaynağım oldu. Bu yüzden de 7 numarayı giyiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ana Maria Markovicten sitem Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum

TAKİPÇİ SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ

Cristiano Ronaldo itirafıyla dikkatleri üzerine çeken Ana Maria Markovic büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. 22 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabında 614 binin üzerinde takipçi sayısına ulaştı. Hırvat oyuncunun hayranları, paylaşımlarının altına çok sayıda yorumla destek vermeye başladı.

'DÜNYANIN EN GÜZEL FUTBOLCUSU'

20 Minuten'e konuşan Ana Maria Markovic, 'dünyanın en seksi futbolcusu' yerine 'dünyanın en güzel futbolcusu' olarak anılmayı tercih ettiğini açıkladı. Hırvat sporcu yaptığı açıklamada, "En seksi futbolcu olarak anıldığım gazete yazıları çıktı. Doğrusu bu hoşuma gitmedi. Ayrıca ailem nedeniyle. Bence insanlar başkaları hakkında ne yazdığına dikkat etmeli. Ama genel olarak o kadar kötü değildi" diye konuştu.

Ana Maria Markovicten sitem Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum

'AMAÇLARI SOSYAL MEDYADA BENİ KULLANARAK...'

Dış görünüşünden çok sahadaki performansıyla anılmak istediğini belirten Ana Maria Markovic, kendisine gelen kötü niyetli teklifleri de itiraf etti.

Ana Maria Markovicten sitem Benden ne istediklerini tam olarak biliyorum

Hırvat futbolcu bu durumla ilgili, "Birçok insan menajermiş gibi davranarak benimle temas kurdu ama benden ne istediklerini tam olarak biliyorum. Beni hiç futbol oynarken görmediler ve sadece dışarıdan baktılar. Bunu çok zavallıca buluyorum. Bence bu tür insanlar önceden daha fazla şey öğrenmeli ve futbol açısından neler yapabileceğimi görmeli. Birçok insan bana güzel olduğumu hissettirdi ve amaçları sosyal medyada beni kullanarak bir şeyler yapmak ve para kazanmaktı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Bruma Kimdir?

Yazarlar