Trabzonspor Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a veda etti! Sert sözler

Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a veda etti! Sert sözler

16.06.2022 - 15:24 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un hücum oyuncusu Anthony Nwakaeme, bordo mavili ekipten ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yapan golcü oyuncu sert ifadeler kullandı.

Anthony Nwakaeme Trabzonspora veda etti Sert sözler

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Anthony Nwakaeme, sosyal medyadan paylaştığı mesajla Trabzonspor'a veda etti. 

Haberin Devamı

Nwakaeme yaptığı açıklama sitemde bulundu;

'Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek ve ayrıca benim piyasa değerimi de düşürmeye çalışıyorlar.

Sizi sevdiğimi bilin ve sonu 1 şampiyonluk ile 1 süper kupayla biten mutluluğun sonunda birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza dek hatırlayacağım.'

ARADAKİ FARK KAPANMADI

Nwakaeme bordo-mavili kulüpten senelik 3 milyon 500 bin Euro (58 milyon 952 bin TL) talep ederken, Finansal Fair-Play'in yanı sıra takım içi dengeleri de ön planda tutan Trabzonspor Yönetimi'nin oyuncuya senelik 1 milyon 500 bin Euro net maaş ve 500 bin Euro da imza parasıyla toplam 2 milyon Euro (33 milyon 687 bin TL) teklif ettiği öğrenildi. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE İDDİASI VE ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA

Trabzonspor ile henüz anlaşma sağlayamayan Anthony Nwakaeme için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edilmişti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise Nwakaeme konusunda çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Ali Koç açıklamasında, ''Anthony Nwakaeme 13-14 maç kaçırdı, yaşı var. Nwakaeme yaşlı ama Allah var, Trabzonspor'a transfer olduğundan beri verilen parayı hak etti. Türk futboluna renk kattı." ifadelerine yer verdi. Koç ayrıca Nijeryalı futbolcuyla ilgilenmediklerini de ifade etmişti.

Anthony Nwakaeme Trabzonspora veda etti Sert sözler