İspanya La Liga Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım!

Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım!

15.01.2024 - 13:09 | Son Güncellenme:

Real Madrid ve Barcelona arasında oynanan Süper Kupa finalinde Arda Güler süre alamadı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'i neden oyuna almadığını oyuncuya söyledi. İspanyol basını Arda Güler'in bu kararı saygıyla karşıladığını yazdı.

Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım

Real Madrid, İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek kupaya uzandı. Milli futbolcu Arda Güler, El Clasico'da süre alamadı. İspanyol basınına yansıyan habere göre Ancelotti, maçın son dakikalarında Arda Güler'e kendisini oyuna neden almadığını açıkladı. Habere göre Arda Güler de bu kararı saygıyla karşıladı.

Haberin Devamı

Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım

ANCELOTTI: ARDA GÜLER DAHA FAZLA SÜRE ALACAK

İspanya Süper Kupası'nın finalinde Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek şampiyon olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma hakkında konuşan Carlo Ancelotti, "Çok iyi başladık. Kontrataklarda rahattık. Golü bulduk ve devam ettik. Güzel bir maçtı bence başından sonuna kadar" ifadelerini kullandı.

Tüm kupaları kazanmak istediklerini belirten Carlo Ancelotti, "Tüm kupalar için mücadele edeceğiz. Bu kesin, tüm kulvarlarda mücadele etmek bizim işimiz. Çok iyi bir takımız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım

"Gelecek planınız nedir" sorusuna Carlo Ancelotti, "Gelecek planım yok. Önce Atletico Madrid maçı" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Arda Güler'in bu maçta şans bulmamasının hatırlatılmasının ardından Carlo Ancelotti, "Arda Güler, ana oyuncularımızdan birisi. Sadece 11 oyuncuyla oynamıyoruz. Bütün oyuncular bu takım içerisinde. Sakatlıktan döndü, yakında işini başlayacak ve daha fazla süre alacak" açıklamasını yaptı.

ANCELOTTI, ARDA'YI NEDEN OYUNA ALMADI? İŞTE NEDENİ

Real Madrid'in Barcelona'yı 4-1 mağlup ettiği İspanya Süper Kupa finalinde milli futbolcu Arda Güler süre alamadı. Ancelotti, Barcelonalı oyuncuların son dakikalarda oyuna sertlik kattığını ve bu nedenle Arda Güler'in yeniden sakatlanmaması adına genç yıldızı oyuna almadığı belirtildi.

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maçın hakemi Juan Martínez Munuera'ya Barcelonalı oyuncuların oyunun sertliğini artırdığını ifade etti.

Haberde 'Ancelotti finalde kendisine yaptıkları için Güler'den özür diledi' başlığı kullanılırken Ancelotti'nin oyunun son dakikalarında Arda Güler'i sahaya atmak üzereyken son anda bu fikrinden vazgeçtiği öne sürüldü.

Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi: Bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım

'BANA PAHALIYA PATLIYOR'

Arda Güler'in ilk El Clasico deneyimi için yedek kulübesinde oyuna girmeyi dört gözle beklediği aktarılan haberde Ancelotti'nin oyuncuyla yaptığı konuşmaya yer verildi. 

Ancelotti'nin Barcelonalı bazı oyuncuların çok fazla sert müdahale yapmasından çekindiği ve bu nedenle Arda Güler'i oyuna almadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ancelotti'nin Arda Güler'e "Bu bana pahalıya patlıyor ama seni oyuna almayacağım." dediği öne sürüldü. Arda Güler'in de bu fikre saygı duyduğu iddia edildi.

Yazarlar