Dünyadan Futbol Real Madrid'de Antonio Rüdiger'den Arda Güler yorumu! 'Bana Mesut Özil'i hatırlatıyor'

Real Madrid'de Antonio Rüdiger'den Arda Güler yorumu! 'Bana Mesut Özil'i hatırlatıyor'

15.01.2024 - 01:27 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in yıldızı Antonio Rüdiger, Barcelona'yı devirdikleri İspanya Süper Kupası finalinin ardından Arda Güler ile ilgili konuştu.

Real Madridde Antonio Rüdigerden Arda Güler yorumu Bana Mesut Özili hatırlatıyor

İspanya Süper Kupası'nın finalinde Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek şampiyon olan Real Madrid'de Antonio Rüdiger açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Antonio Rüdiger, "Maça çok iyi başladık. Defansın arkasına sarkmak maç planımızdı. Her zaman tehdit yaratabildi Rodrygo ve Vinicius. Bunun da karşılığını aldık. Maç maç bakacağız kupalara, böyle ilerleyeceğiz. Her zaman bu şekilde ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Arda Güler ile ilgili görüşlerini paylaşan Antonio Rüdiger, "Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu. Kesinlikle Türkiye'de yetenekli oyuncular var. Arda'ya süre vermek lazım. Zor bir dönemden geçti, sakatlıktan çıktı. Daha iyi oluyor her geçen gün. Real Madrid'in geleceği Arda Güler" dedi.

Arda Güler'in sabırlı olması gerektiğini belirten Antonio Rüdiger, "Arda Güler'e sürekli sabırlı olması gerektiğini söylüyorum. Türkiye'de çok tanınan biri, önemli biri ve bu baskı yaratıyor. Ancak, Real Madrid'de sabırlı olması gerekiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Arda Güler'i soyunma odasında nasıl çağırıyorsunuz" sorusuna Antonio Rüdiger, "Arda Güler bana Mesut Özil'i hatırlatıyor. Ona 'Arda abi' diyoruz" cevabını verdi.