Şampiyonlar Ligi Ancelotti'den Arda Güler cevabı! Braga maçında süre vermemişti

Ancelotti'den Arda Güler cevabı! Braga maçında süre vermemişti

09.11.2023 - 10:48 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu dördüncü hafta maçında sahasında Braga'yı konuk eden Real Madrid karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Milli yıldız Arda Güler, Braga maçında süre alamadı. Carlo Ancelotti maçın ardından Arda Güler sorusuna yanıt verdi.

Ancelottiden Arda Güler cevabı Braga maçında süre vermemişti

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Real Madrid sahasında Braga'yı 3-0 mağlup etti. Real Madrid'e galibiyeti getiren goller Brahim Diaz, Vinicius ve Rodrygo'dan geldi.

Haberin Devamı

Milli yıldız Arda Güler, Rayo Vallecano maçından sonra Braga maçında da süre alamadı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maçın ardından Arda Güler hakkında gelen soruya yanıt verdi ve genç yıldıza neden süre vermediğini açıkladı.

Ancelottiden Arda Güler cevabı Braga maçında süre vermemişti

ARDA VE SERDAR SÜRE ALAMADI

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i yedeklere yazdı ama oyuna almadı. Braga'da da Serdar Saatçı maça yedek kulübesinde başladı ama süre alamadı.

Bu galibiyetin ardından Real Madrid, 4'te 4 yaparak 12 puana yükseldi ve gruptan çıkmayı iki maç kala garantiledi. Braga 3 puanda kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki hafta Real Madrid, Napoli'yi ağırlayacak. Braga, Union Berlin'i konuk edecek.

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER YANITI

Haberin Devamı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Braga maçı sonrası basın toplantısında Arda Güler hakkında gelen soruya yanıt verdi ve genç yıldıza neden süre vermediğini açıkladı. Ancelotti, "Ona karşı dikkatli davranıyoruz. Çok uzun bir sakatlıktan sonra antrenmanlara başladı. Yüzde 100 iyileştiğinde ona zaman vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Ancelottiden Arda Güler cevabı Braga maçında süre vermemişti

OLAY ARDA İDDİASI: MADRID'E GİTTİĞİ İÇİN PİŞMAN

İspanyol basını Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e Braga maçında süre vermemesini eleştirdi. One Football adlı site, Arda Güler'in Barcelona yerine Real Madrid'i tercih ettiği için pişmanlık yaşadığını iddia etti.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Arda Güler Barça'dan Madrid'e geçtiği için pişmanlık duymaya başladı. Güler'in bu yaz FC Barcelona'dan Real Madrid'e gitme kararı onu zorlamaya başladı. Türk oyuncu sezon öncesi bir sakatlık geçirdi ve geçen ay sol uyluğundaki sorunlar nüksetti. Geçen hafta sağlık kontrolünden geçmesine rağmen, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Pazar günü Rayo karşısında alınan 0-0'lık beraberlikte forma giymedi. 

Fenerbahçe ile anlaşan Barça'ya Türk'ün gelişini engellemekten başka çaresi kalmayan Florentino Perez'in kaprisiyle 20 milyon euro net artı 10 milyon Euro bonservis ödediği 'mücevheri' nihayet görüp göremeyeceğini zaman gösterecek.

Barcelona'ya gelseydi, Arda'nın şansı kesinlikle farklı olurdu, çünkü en azından Xavi Hernández'in düzeninde oynamak için daha fazla fırsat bulabilirdi.

Haberin Devamı

Ancelottiden Arda Güler cevabı Braga maçında süre vermemişti

"ANCELOTTI RİSK ALMAK İSTEMEDİ"

Aynı haber sitesi Carlo Ancelotti'nin Arda Güler yerine Nico Paz'ı tercih ettiğini ve Türk oyuncunun sakatlığı sebebiyle riske girmediğini yazdı. Haberin detayında "Real Madrid'in Sporting Braga'ya karşı oynadığı maç 3-0 Arda Güler'in ilk maçı için ideal görünüyordu. Brahim, Vinicius Jr. ve Rodrygo Goes maçın bitimine yarım saat kala maçı bitirmişlerdi ancak Carlo Ancelotti Türk oyuncu ile risk almak istemedi ve bunun yerine Castilla ile sezona mükemmel bir başlangıç yapan ve Primera RFEF'de 9 maçta 6 gol atıp 1 asist yapan İspanyol-Arjantinli Nico Paz'a dakika vermeyi tercih etti." denildi.

Yazarlar