Galatasaray SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

08.03.2024 - 11:06 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca kariyerine Türkiye'de devam edebilir. Ezeli rakip Brezilyalı yıldızın transferi için kısa süre içinde girişimlerine hız verecek.

SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

Kariyerini Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Brezilyalı yıldızın kariyerine Türkiye'de devam edeceği ve Süper Lig devinin kısa süre içinde girişimlerine hız vereceği aktarıldı.

Haberin Devamı

SEZONU KAPATTI

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr forması giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. Suudi basınında yer alan bilgilere göre; kas sakatlığı yaşayan ve ameliyat olmak zorunda olan Brezilyalı futbolcunun en ay 2 ay sahalardan uzak kalacağı ve sezonu kapatacağı belirtildi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Talisca, "Başka bir zorlukla yüzleşmek için İtalya'ya gidiyoruz. Bugün Rectus Femoris kasının yırtılması sonucu tedavi etme yolculuğuna başlıyorum. Taraftarların ve kulübün bu dönemdeki desteğine çok minnettarım. Sakatlık bir sporun parçası ama benim kararlılığım daha büyük. Rehabilitasyon süreci şimdi başlıyor ve Al-Nassr'ın başarısına daha fazla katkıda bulunmak için, daha güçlü bir şekilde geri geleceğime söz veriyorum. Bu yolculukta tüm taraftarlarımıza güveniyorum" dedi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

AL NASSR'DAN AYRILACAK

Arap basını, futbol kariyerine Al Nassr'da devam eden Anderson Talisca ile ilgili yaşanan flaş gelişmeyi duyurdu. Sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Talisca'nın artık ayrılık aşamasında olduğu ve Al Nassr'da son sezonunu geçirdiği ifade edildi.

ERDEN TİMUR'DAN HAMLE GELECEK

Daha önce 30 yaşındaki yıldız futbolcunun şartlarını soran G.Saray'ın yeni sezonda Talisca için bir hamle yapması bekleniyor. Arap ekibinde yaşanacak köklü değişimin ardından Talisca'nın da niyetinin Avrupa'da devam etmek olduğu gelen haberler arasında. Takvim'in haberine göre; Talisca ile ilgili süreci, ses getiren isimlere imza attıran Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur yönetecek.

SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

AVRUPA ONU İZLİYOR

Futbola Avrupa'da devam etme planı olduğu belirtilen Anderson Talisca'ya, başta İngiltere olmak üzere, Almanya, İspanya ve Fransa'dan kulüpler ilgi gösteriyor.

Brezilyalı 10 numara, santrfor ve sağ kanatta oynayabilen Talisca, Beşiktaş'ta çıktığı 80 maçta 37 gol, 14 asist yaparak iz bırakmıştı.

Çok başarılı bir sezon geçiren Anderson Talisca, Al Nassr'da görev aldığı tüm kulvarlardaki 25 maçta 25 gole imza atarken, 4 de asist yaparak kalitesini gösterdi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor

Yazarlar