Karagümrükspor Andrea Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan! Anlaşma sağlandı

Andrea Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan! Anlaşma sağlandı

19.06.2022 - 14:05 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig temsilcisi Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile yeni bir sayfa açtı. İtalyan teknik adam, ilk transferini sarı-kırmızılı takımdan yapıyor. Deneyimli futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı.

Andrea Pirlonun ilk transferi Galatasaraydan Anlaşma sağlandı

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 57 puanla 8. sırada bitiren Fatih Karagümrük, başarılı performans ortaya koymasına rağmen sürpriz bir kararla teknik direktör Volkan Demirel'le yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

BAŞKAN HURMA'NIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA YOLLAR AYRILDI 

41 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Fatih Karagümrük Kulübü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda tamamlandı.Futbolcu arkadaşlarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Andrea Pirlonun ilk transferi Galatasaraydan Anlaşma sağlandı

ANDREA PIRLO İLE YENİ DÖNEM

İstanbul ekibi bu gelişmenin ardından İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'yu takımın başına getirdi. 43 yaşındaki teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan ünlü teknik adam, çok önemli takımlarda forma giydiğini belirterek “Çok fazla ilişkim var, gerekirse bu ilişkilerimi kullanacağım. İtalya’da oynayan çok Türk oyuncu var. Onları takip ediyorum. Türkiye’ye gelen İtalyan teknik direktörleri de takip ediyordum. Bu yüzden buraya gelmek ilgimi çekiyordu. Oyuncular özelinde konuşmak hoşuma gitmiyor. Benim takımımdakileri tanımak istiyorum” dedi. 

Haberin Devamı

Andrea Pirlonun ilk transferi Galatasaraydan Anlaşma sağlandı

DIEGO COSTA VE SOSA İDDİASI

Kırmızı-siyahlı kulüp, İtalyan teknik adamın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Bonservisi elinde bulunan futbolculara yönelen İstanbul ekibinin ünlü golcü Diego Costa'nın menajeri ile görüşme yaptığı ileri sürüldü. Fatih Karagümrük'ün ayrıca Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Jose Sosa'yı da yakın takibe aldığı iddia edildi.

 

Andrea Pirlonun ilk transferi Galatasaraydan Anlaşma sağlandı

İLK TRANSFERİ GALATASARAY'DAN 

Andrea Pirlo, ilk transferini Galatasaray'dan yapmaya hazırlanıyor. Ajansspor'da yer alan habere göre; kırmızı-siyahlılar Galatasaray altyapısında yetişen ve kaptanlığa kadar yükselen Semih Kaya ile anlaşmaya vardı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Geçen sezon Ocak ayı transfer döneminde Yeni Malatyaspor'dan yuvasına dönen ve 6 aylık mukavele imzalayan deneyimli savunmacıya sarı-kırmızılı takımdan yeni bir kontrat teklifi gelmemişti.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Fatih Karagümrük, 1 Temmuz'da resmi olarak bonservisini eline alacak olan 31 yaşındaki stoper ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'ın yeni yönetimiyle bir görüşme yaptıktan sonra Karagümrük ile resmi sözleşmesi imzalayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Andrea Pirlonun ilk transferi Galatasaraydan Anlaşma sağlandı

TAM 13 KUPA KALDIRDI

Futbola Altay altyapısında başlayan Semih Kaya, kariyerinde Galatasaray, Gaziantepspor, Kartalspor, Sparta Prag ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. Galatasaray ile 5 lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 kez de Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan tecrübeli savunmacı, Sparta Prag formasıyla da Çek kupasının sahibi oldu.

ÜMRANİYESPOR DA İSTİYORDU

Süper Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor'un da gündemine gelen tecrübeli stoperin güncel pisaya değeri 400 bin euro... Galatasaray'da 3 maçta forma giyme şansı bulan Semih Kaya, kariyerinde 23 kez A Milli Takım formasını terletti.