Skorer Ankara, Tosun gibi

Ankara, Tosun gibi

15.12.2008 - 00:35 | Son Güncellenme:

Mavi - beyazlı ekip sahasında Denizlispor engelini de aştı, zirveye bir adım daha yaklaştı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Ankaraspor’u galibiyet taşıyan iki golü de Murat Tosun attı

Ankara, Tosun gibi

Ankaraspor, Denizlispor galibiyetiyle zirve yarışındaki iddiasını biraz daha güçlendirdi: 2-0.
32’de Özer’in gönderdiği pası ceza sahası içinde göğsüyle kontrol eden Murat Tosun, sert bir vuruşla ağları havalandırdı: 1-0
68’de Özer’in ara pasıyla ceza sahasına giren Murat Tosun sert vurdu, kaleci Cenk topu kornere çeldi.
77’de Braga’nın sağdan ortaladığı topa İzzet kafayı vurdu, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü.
78. dakikada Özer’in pasıyla ceza sahası içinde buluşan Murat Tosun plase vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

HAKEMLER: Koray Gençerler, Serhan Malkoç, Bahtiyar Birinci
ANKARASPOR: Senecky (7) - Erhan (7), Muhammet (6), Batak (6), Uğur (6) - Özer (7)(Risp Dk. 89), Hürriyet (7), Adem (6), Bilal (6) (Theo Dk. 79 (4) - Mehmet Özdemir (6), Murat Tosun (8) (Konate Dk.84)
DENİZLİSPOR: Cenk (5) - Tomas (6), Kratochvil (5), Çağlar (5), Alberto (6) (Engin Dk. 79 (4) - Roberts (6), Braga (5), Emin (5), Güray (5) (Caner Dk. 56 (5) - Lietava (5) (İzzet Dk. 56 (5), Fatih (6)
SARI KARTLAR: Bilal (Ankaraspor), Emin, Lietava (Denizlispor)
KIRMIZI KART: Adem (Dk. 90+2)
GOLLER: Murat Tosun (Dk. 32 ve 78)
İLHAN GÜLER


Kocaman: Zorlandık
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Denizlispor karşısında topu yere indirerek, galibiyete ulaştıklarını söyledi.
Kocaman maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, geçen haftaya göre daha farklı bir maç oynadıklarını belirterek, “Beşiktaş karşısında geniş alan bulmuştuk. Denizlispor ise topun arkasında durdu ve havada tuttu. İlk yarıda çok zorlandık. Topu yere indirdiğimiz dakikalarda bulduğumuz goller bize maçı kazandırdı” diye konuştu.
Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan ise mutlaka puan almak için Ankara’ya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Bazı mecburi değişiklikler yaptık. Hakimiyeti tam ele geçirdik derken, 40 metreden gelen bir toptan gol yedik. Bu da düzenimizi bozdu. Pozisyonlar bulduk ama bunları atamadığımız gibi rakibimizin tehlikeli olmasını da engelleyemedik. Kötü oynadık Takım savunmasını iyi yapamıyoruz.”