Galatasaray Annesinin bir tanesi!

Annesinin bir tanesi!

12.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Babasını 15 yaşında kaybeden, hayat arkadaşını 2007’de toprağa veren Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, izinlerde soluğu annesi Aldina’nın yanında alıyor. Milli arada yine İtalya’ya koşacak olan Prandelli, burada iki çocuğuyla da bir araya geliyor.

Annesinin bir tanesi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da tartışılmasına rağmen takımı ligde hedefte tutmakla kalmayıp son yılların en yüksek puanına ulaşan Prandelli, başarılı olmanın verdiği huzurla üç günlük tatil için yarın İtalya’ya gidiyor.

Duygun Yarsuvat’ın başkan seçildiği günden sonra küllerinden doğan Prandelli, futbolun idaresinin Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Sportif AŞ Genel Müdürü Ali Dürüst’e verilmesinin ardından, değişen Florya’nın en mutlu adamı oldu.

Milli maçlar için verilen arada ülkesinin yolunu tutan Prandelli’nin ilginç bir sırrı ortaya çıktı. Çünkü Galatasaray Teknik Direktörü, tam bir ana kuzusu... Büyük acılar yaşayan, 2007’de de hayat arkadaşı Manuela Caffi’yi kaybeden Prandelli için annesi Aldina’nın yeri bambaşka... Ülkesine gitmesinin tek nedeni, annesine olan düşkünlüğü... Bu yüzden 3 günlük arayı fırsat bilip yarın annesini ziyaret edecek olan Prandelli’nin ayrıca bir kız ve bir oğlu daha bulunuyor. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, İtalya’ya gidişinde onlarla da bir araya geliyor. Türkiye’de oruç tutması, Florya’da yaşamını yitiren gazetecinin cenazesine katılıp saf tutmasıyla birçok kişiyi şaşırtan Prandelli, sakin tavrıyla da takdir topluyor.

Yazarlar