Voleybol Arina Fedorovtseva, Berke Özer'i izlemeye gitti! Maçta sakatlandı

Arina Fedorovtseva, Berke Özer'i izlemeye gitti! Maçta sakatlandı

30.10.2023 - 08:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in Rus voldeybolcusu Arina Fedorovtseva, sevgilisi Berke Özer'in maçını tribünden seyretti. Eyüpspor kalecisi Berke mücadelede talihsizlik yaşadı.

Arina Fedorovtseva, Berke Özeri izlemeye gitti Maçta sakatlandı

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Misli Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Arina Fedorovtseva yeni sezon öncesi aşk hayatıyla gündeme gelmişti. Arina, eski Fenerbahçeli şu an Eyüpspor'un kalecisi Berke Özer ile aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

Arina Fedorovtseva, Eyüpspor - Bandırmaspor maçını tribünden takip etti.

BERKE SAKATLANDI
Mücadelede Bandırmaspor, Eyüpspor'u 1-0 mağlup etti. Berke Özer sahaya ilk 11'de çıkarken 70. dakikada sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Berke'nin yerine yedek kaleci Muhammed Birkan Tetik girdi.

Arina Fedorovtseva, Berke Özeri izlemeye gitti Maçta sakatlandı

AKŞAM YEMEĞİ PAYLAŞIMI
Fenerbahçeli voleybolcular Anna Lazereva, Fetisova, Meliha İsmailoğlu, Arina akşam yemeğinde buluştu. Arina Fedorovtseva yemekte Berke Özer ile yana yana oturdu.

Arina Fedorovtseva, Berke Özeri izlemeye gitti Maçta sakatlandı

EL ELE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
Berke Özer, Ümraniyespor galibiyeti sonrası sevgilisi Arina ile görüntülenmişti. Berke Özer, gazetecilere poz verirken, Rus güzel ise koşar adımlarla mekana giriş yaptı. Arina'nın üzerinde sevgilisinin Berke Özer yazılı forması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE 3. SEZONUNU GEÇİRİYOR
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Dinamo Kazan ve Rusya’nın alt yaş milli takımlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Rus smaçör Arina Fedorovtseva’yı 2021 yılında renklerine bağlamıştı. Fenerbahçe Opet forması giyen Arina Fedorovtseva, gösterdiği performans ile taraftarın kısa sürede sevgilisi haline geldi.

Arina Fedorovtseva, Berke Özeri izlemeye gitti Maçta sakatlandı

'TÜRKLER BANA EVLENME TEKLİF EDİYOR'
Arina Fedorovtseva, geçen sene verdiği bir röportajda futbolcuların kendisine mesaj attığın söylemişti, Rus voleybolcu "Evet mesaj atıyorlar ve bu kadar. Her şeyin bir zamanı var. Şu an için sadece voleybol ve bu harika" ifadelerini kullanmıştı. Federovtseva, geçtiğimiz yıl da Türkler hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelmişti. Türk erkeklerinin kendisine evlenme teklifi ettiğini söyleyen genç voleybolcu bu konuda şu ifadeleri kullanmıştı: "Bana sosyal medyadan sık sık ne kadar güzel olduğumu söyleyip kahve içmeye davet ediyorlar. İstanbul’a geldiğimden beri çok fazla evlenme teklifi aldım."

Yazarlar