Magazin Arjantin basını duyurdu! Mauro Icardi'nin yeni aşkı ortaya çıktı

Arjantin basını duyurdu! Mauro Icardi'nin yeni aşkı ortaya çıktı

26.12.2022 - 18:03 | Son Güncellenme:

Arjantin basını, Wanda Nara ile ayrılan Mauro Icardi'nin yeni bir aşk yaşadığını öne sürdü.

Arjantin basını duyurdu Mauro Icardinin yeni aşkı ortaya çıktı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişkinin ardından yeni bir aşk iddiasıyla Arjantin gündeminde. Yıldız golcü yakın zamanda eşi Wanda Nara ile birkaç kez kavga edip barışmıştı. Wanda Nara sosyal medya hesabından ayrıldıklarını duyurduktan sonra Icardi, Arjantin'de Wanda ile yeniden bir araya geldi. Ancak olaylar durulmadı...

Haberin Devamı

2022 Dünya Kupası arasında ikili Maldivler'de tatil yaptı. İddiaya göre Icardi, Wanda Nara ile ilişkisini düzeltebilmek için tüm yolları denedi ancak çift sonunda ayrılık kararı aldı.

Arjantin basınından La Nacion gazetesinin haberine göre, Mauro Icardi, Wanda Nara ile ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Gazetenin haberinde, Icardi'nin son Arjantin seyahatine vurgu yapıldı. Yıldız futbolcunun bu süreçte Wanda Nara ile ilişkisini kurtarmaya yönelik bir hamle yaptığı konuşulsa da oyuncunun arkadaş grubuyla eğlence ortamında çekilen fotoğrafları yeni bir aşk iddiasını doğurdu.

Mauro Icardi'nin aşk yaşadığı kişinin Arjantinli oyuncu ve model Floppy Tesouro olduğu öne sürüldü. Arjantinli bir sosyal medya fenomeni, Icardi'nin arkadaşlarıyla olan fotoğraflarında, yakın çevresinden olmayan Floppy Tesouro'nun fotoğraflarda yer almasına dikkat çekti ve futbolcuyla modelin sosyal ağlardaki etkileşimini ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Arjantin basını duyurdu Mauro Icardinin yeni aşkı ortaya çıktı

Buna göre ikili yakın bir zamanda takipleşmeye başladı ve Icardi, Floppy Tesouro'nun bazı fotoğraflarına beğeniler gönderdi. Ancak gazete bu ilişkinin doğrulandığına dair herhangi bir bilginin olmadığını ve şu an yalnızca bir varsayımdan ibaret olduğunu da belirtti.