Galatasaray Arjantin'de Mauro Icardi sesleri! 'Onlardan daha iyi'

Arjantin'de Mauro Icardi sesleri! 'Onlardan daha iyi'

24.10.2023 - 15:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi'nin performansı ülkesinde ve Latin Amerika'da büyük yankı uyandırdı. Formunun zirvesinde olan yıldız golcünün, Arjantin milli takımı forvetleriyle karşılaştırması yapılarak, onlardan daha iyi olduğuna dikkat çekildi.

Arjantinde Mauro Icardi sesleri Onlardan daha iyi

Galatasaray'da harikalar yaratan Mauro Icardi'nin performansı ülkesinde ve Latin Amerika'da büyük yankı uyandırıyor. Arjantinli futbolcunun sarı-kırmızılılar ile sergilediği performans, kendisi için yeniden milli takım seslerinin yükselmesine neden oldu.

Haberin Devamı

ESPN kanalında yayınlanan program, Galatasaray forvetinin müthiş formunu konu edindi ve sarı-kırmızılı golcünün durumu masaya yatırıldı. Programda Mauro Icardi'nin istatistikleri, Arjantin Milli Takımı'nın mevcut santrforlarıyla karşılaştırıldı.,

Arjantinde Mauro Icardi sesleri Onlardan daha iyi

MARTINEZ VE ALVAREZ'LE KARŞILAŞTIRILDI

Son iki sezonda Inter forveti Lautaro Martinez, 68 maçta 5019 dakika sahada kalarak 40 gol attı, 11 asist yaptı. Manchester City'nin santrforu Julian Alvarez bu süreçte sahaya çıktığı 63 karşılaşmada 3547 dakikada 24 gol, 8 asistle oynadı. Aynı dönemde Icardi ise 41 maç, 3195 dakikada 37 gol, 10 asiste imzasını attı.

'YENİDEN DEĞERLENDİRİLEBİLİR'

Üç golcünün yakaladığı bu rakamlar programda ekrana yansıtılırken, bu tablo üzerinde programın katılımcıları ortaya çıkan tablo üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Icardi'nin kale önündeki etkinliğinin diğerlerine göre daha iyi olduğu belirtilirken, Galatasaray'da yeniden doğduğu, yakaladığı rakamların bir milli takım oyuncusuna yakışır olduğu, milli takımın ilerdeki seçimlerinde yeniden değerlendirilebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı