Fenerbahçe Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis

Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis

01.04.2024 - 08:02 | Son Güncellenme:

Mikel Arteta'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için harekete geçti.

Arsenal, Fenerbahçenin yıldızı için harekete geçti Dev bonservis

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, bir yandan da transfer çalışmalarına başlamış durumda. İngiliz ekibin, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

4 İSME CİDDİ TALİPLER VAR

Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski gibi isimlerden ciddi kârlar elde etmeyi hedefleyen sarı-lacivertlilerde yıldız isme dev bir talip çıktı.

ÖNCELİKLİ HEDEF FERDİ

İngiltere’de yayın yapan ve Arsenal’i yakından takip eden Football London’da yer alan habere göre Kırmızı-Beyazlılar, 24 yaşındaki oyuncuyu öncelikli transfer hedefi olarak belirledi.

İSTATİSTİKLERİNİ VERDİLER

Menajer Mikel Arteta’nın sakatlıklar nedeniyle sol bekte sıkıntı yaşadığı ve bu bölgeye mutlaka transfer istediği belirtildi. Ferdi’nin bu sezon Fenerbahçe’nin bir maçı dışındaki tüm karşılaşmalarında forma giydiği, her iki kanatta oynayabildiği, Süper Lig’de yüzde 85 pas isabeti ve maç başına 7 ikili mücadele kazandığına vurgu yapıldı.

Haberin Devamı

LİVERPOOL, TOTTENHAM, NAPOLİ

Football London, Milli yıldızla ilgilenen tek takımın Arsenal olmadığını, Liverpool, Tottenham ve Napoli’nin de oyuncuyu yakından takip ettiğini yazdı. Ayrıca Fenerbahçe’nin bonservis beklentisinin de yüksek olacağına dikkat çekildi.

DEV BONSERVİS

Sarı-Lacivertliler, EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu için birden fazla teklif bekliyor. Yıldız futbolcunun Avrupa Şampiyonası’nda sergileyeceği performansa bağlı olarak bonservis beklentisi 30 milyon Euro’ya kadar çıkabilir.

Yazarlar