Galatasaray Aslan’ın kurtarıcıları!

Aslan’ın kurtarıcıları!

04.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediye ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da zorunlu rotasyon yapılacak. Mancini, cezalı Melo ve Selçuk’un boşluğunu Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam ile dolduracak

Aslan’ın kurtarıcıları

Teknik Direktör Mancini, Akhisar Belediye deplasmanı için kadro kurmak zorlanıyor. Melo ve Selçuk’un cezaları nedeniyle oynamayacağı maçta yabancı kontenjanı nedeniyle de elinde çok fazla alternatifi olmayan İtalyan hoca, orta alandaki boşluğu Engin Baytar ve Ceyhun ile kapatmaya çalışacak. Ceyhun’a alternatif olarak da Yekta’nın belirlendiği öğrenildi.
Diğer taraftan Mancini’nin savunmanın sağında ise Eboue’nin yerine Sabri Sarıoğlu’nu oynatacağı, Semih’in sakatlığı nedeniyle yokluğunda da Juventus maçında da başarıyla oynayan Gökhan Zan’ın görev alacağı kaydedildi. Mancini’nin, Chedjou’yu da yine 11’de kullanacağı ve Kamerunlu oyuncuya çok güvenildiği dile getirildi.
Mancini’nin İtalya’da hayal kırıklığı yaratan Sneijder’dan ise vazgeçmeyeceği, Umut ve Burak’ın yine kulübede olacakları bildirildi. İtalyan hocanın, orta alanın kanatlarını ise Bruma ile beraber Riera’ya teslim edeceği de belirtildi.

Haberin Devamı

Taktik çalıştılar
Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Roberto Mancini, Tugay Kerimoğlu, Attilio Lombardo ve Fausto Salsano yönetiminde sürdürdü. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenmanın ilk bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildiği belirtildi. Juventus maçında forma giyen oyuncular daha sonra koşu çalışmasıyla antrenmana devam ederken, diğerleri yarı sahada çift kale maç yaptı. Cim-Bom, bugün saat 11.00’de yapacağı antrenmanın ardından akşam özel uçakla İzmir’e hareket edecek.