Hatayspor Atakaş Hatayspor, Volkan Demirel'i resmen açıkladı!

Atakaş Hatayspor, Volkan Demirel'i resmen açıkladı!

19.09.2022 - 10:42 | Son Güncellenme:

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, teknik direktörlük görevi için Volkan Demirel ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Atakaş Hatayspor, Volkan Demireli resmen açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, teknik direktör Serkan Özbalta'nın yerine Volkan Demirel'in göreve getirileceğini ifade etti. "Belli hocalar ile görüşme yaptık ve finalinde Volkan Demirel ile el sıkıştık" diyen Lütfü Savaş, "Serkan Özbalta hocamız bugün ayrıldıktan sonra Volkan Demirel ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Salı akşamı da işbaşı yapacak Volkan Demirel hoca.Çarşamba günü de futbolcular dönmüş olacak ve ilk antrenmanlarına başlayacaklar. 1+1 opsiyonlu olarak anlaşmamız var. O'nun kendi içinde şartları var. İnşallah camiamız için ve Türk futbolu için hayırlı olur" dedi.

Volkan Demirel’in Hatayspor’u yakın takip ettiğini belirten Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, "Bütün maçlarımızı izlemiş. Bütün futbolcularımızın özelliklerini biliyor ve gelecek adına çok umutlu. Volkan hoca yönetici arkadaşlara; 'sayın başkanımız maçlara gelsin, koltuğuna yaslansın rahat bir şekilde maç seyretsin' demiş. Tabii ki bu O'nun ne kadar özgüvenli olduğunu, ne kadar Hatayspor’a çalıştığını ve ne kadar da umutlu olduğunu gösterir. Bu, bizim için sevindirici" diye konuştu.

Lütfü Savaş, maçlarda takımını destekleyen ortalama en az 10-20 bin taraftarı statta görmeyi dilediklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevi sona erdikten sonra Fatih Karagümrük'le teknik direktörlük için anlaşma sağlayan Volkan Demirel'in İstanbul serüveni 161 gün sürdü. 40 yaşındaki çalıştırıcı, Fatih Karagümrük'ün başında 24 müsabakada sahaya çıktı. Volkan Demirel'in öğrencileri bu süreçte rakiplerini 12 kez mağlup etti. Fatih Karagümrük bu müsabakalarda 5 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

Volkan Demirel'le sezonu tamamlayan Fatih Karagümrük'te sezon başında sürpriz bir adım atıldı. İstanbul ekibi 40 yaşındaki çalıştırıcıyla yollarını ayırma kararı aldı ve takımın başına Andrea Pirlo'yu getirdi.

'DEMİREL İLE RESMİ SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ'
Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lüftü Savaş açıklamasında; "Belli hocalar ile görüşme yaptık ve finalinde Volkan Demirel ile el sıkıştık. Serkan Özbalta hocamız bugün ayrıldıktan sonra Volkan Demirel ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız" dedi.

Haberin Devamı

MİLLİ ARAYI DEĞERLENDİRECEK
Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra boşa çıkan Volkan Demirel'in Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bir takımda görev almaya sıcak bakıyordu. Öte yandan Hatayspor'da kurmayların milli arada yapılan bu değişikliğin takıma yarar getireceği görüşünde olduğu vurgulandı. Göreve gelen Volkan Demirel, milli maçlar sebebiyle verilen arada takımla birlikte vakit geçirebilecek.

HATAYSPOR'UN LİGDEKİ DURUMU
Hatayspor'da sportif direktörlük görevine bilindiği üzere yakın zamanda Taner Savut getirilmişti. Geride kalan 6 maçta Hatayspor 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 2 gol atan Hatay ekibi kalesinde 10 gol gördü ve 1 puanla son sırada yer alıyor.