Skorer Ataköy’de prova!

Ataköy’de prova!

18.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünya Atletizm Şampiyonası öncesi son prova olan Balkan Şampiyonası İstanbul Ataköy Salonu’nda bugün yapılacak, 191 sporcu madalya mücadelesi verecek

Ataköy’de prova

Balkan Salon Atletizm Şampiyonası, bugün İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda yapılacak. İstanbul’da 9-11 Mart’ta düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası öncesinde, deneme yarışı niteliğinde olacak organizasyonda, toplamda 191 sporcu mücadele edecek.
Türkiye’yi kadınlarda 60 metrede Aksel Gürcan, 400 metrede Meliz Redif, 800 metrede Merve Aydın, bin 500 metrede Tuğba Karakaya, 3 bin metrede Dudu Karakaya, 60 metre engellide Nevin Yanıt, yüksek atlamada Burcu Ayhan, sırıkla atlamada Ayşegül Yılmaz, 3 adım atlamada Sevim Sinmez, gülle atmada Emel Dereli, uzun atlamada Emel Güngör ve Özge Akın’ın temsil edeceği belirtildi. Erkeklerde ise Türkiye adına 60 metrede İzzet Safer, 400 metrede Yavuz Can, 800 metrede Halit Kılıç, bin 500 metrede Kemal Koyuncu, 3 bin metrede Mert Girmalegesse, 60 metre engellide Batuhan Buğra Eruygun, yüksek atlamada Serhat Birinci, sırıkla atlamada Yunus Emre Usulca, uzun atlamada Alper Kulaksız madalya mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

Yanıt çok iddialı
İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda bugün başlayacak Balkan Şampiyonası’nda 60 metre engelli de piste çıkacak olan yıldız atletimiz Nevin Yanıt iddialı konuştu. Form grafiğinin her geçen gün arttığını ve kendisini çok iyi hissettiğini vurgulayan Yanıt, “Balkan Şampiyonası’nda hedefim tabi ki madalya. Dünya şampiyonası öncesinde son durumumu görmüş olmak açısından benim için önemli bir test. Dünya Atletizm Şampiyonası‘nda da final koşup, madalya kazanabilmek için her şeyi yapacağım” dedi.