Galatasaray Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası şampiyonluk hesapları karıştı! İşte ihtimaller

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası şampiyonluk hesapları karıştı! İşte ihtimaller

19.05.2024 - 21:17 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe dev derbide Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası şampiyonluk hesapları karıştı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası şampiyonluk hesapları karıştı İşte ihtimaller

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe dev derbide karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü'nün golüyle ezeli rakibini 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası şampiyonluk ihtimalleri değişti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

DERBİDE KAZANAN FENERBAHÇE

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile karşılaştı. Mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazandı. Sarı lacivertli takımın golü 71. dakikada Çağlar Söyüncü'den geldi.

 

YENİLMEZLİK SERİSİ BİTTİ

Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray, Süper Lig'de 17 maç sonra mağlup oldu. Ayrıca sarı kırmızılı takımın 24 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.

Bu galibiyetle birlikte Fenerbahçe puanını 96'ya çıkardı ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ise Konyaspor deplasmanına gidecek.

İŞTE ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Çağlar Söyüncü'nün 1-0 mağlup etmesinin ardından Süper Lig'de şampiyonluk son haftaya kaldı. Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında TÜMOSAn Konyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise Kadıköy'de İstanbulspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı

Galatasaray, Konya'da kazanması veya berabere kalması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray son hafta Konyaspor'a kaybedip Fenerbahçe ise sahasında İstanbulspor'u mağlup ederse şampiyon Fenerbahçe olacak.