İspanya La Liga Atletico Madrid'de Çağlar Söyüncü kararı! Diego Simeone bizzat devreye girdi

Atletico Madrid'de Çağlar Söyüncü kararı! Diego Simeone bizzat devreye girdi

10.12.2023 - 12:06 | Son Güncellenme:

İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün geleceği için Atletico Madrid kararını verdi. İşte detaylar...

Atletico Madridde Çağlar Söyüncü kararı Diego Simeone bizzat devreye girdi

Sezon başında Leicester City'den ayrılarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü'nün adı Süper Lig devleriyle anılıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devre arasında Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak istediği iddiaları gündemdeyken sıcak bir gelişme yaşandı.

EURO 2024 ÖNCESİ SÜRE BULMAK İSTİYOR

Atletico Madrid'de süre bulmakta zorlanan Çağlar Söyüncü'nün EURO 2024 öncesi süre bulabileceği bir takımda forma giymek istediği belirtilmişti.

Atletico Madridde Çağlar Söyüncü kararı Diego Simeone bizzat devreye girdi

KARARI SİMEONE İLETTİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone, Çağlar Söyüncü'yü kadroda tutmak istiyor. Oyuncuya ikinci yarıda kendisini daha çok kullanmak istediğini iletti.

ÖNCELİK ÇAĞLAR DEĞİL

Atletico Madrid’in stoper rotasyonundan bir isme Arap yarımadasından resmi teklif var. Öncelik o ismi elden çıkarmak.

Atletico Madridde Çağlar Söyüncü kararı Diego Simeone bizzat devreye girdi

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ 74 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Haberin Devamı

Atletico'da sezon başından bu yana sadece 4 maçta sonradan oyuna giren ve 74 dakika sahada kalabilen Türk stoper yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle; bölgesinde oynayan Axel Witsel, Jose Maria Gimenez, Mario Hermoso ve Stefaj Savic gibi oyuncuların gölgesinde kaldı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İDDİASI

Çağlar'ın bu durumu, transfer söylentilerini de beraberinde getirirken, milli stoperin adı son günlerde özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılmaya başlandı.