Beşiktaş Sinan Engin'den Fenerbahçeli yıldıza 'biyonik adam' benzetmesi! 'Muleka'yı bayılttı'

Sinan Engin'den Fenerbahçeli yıldıza 'biyonik adam' benzetmesi! 'Muleka'yı bayılttı'

10.12.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Sinan Engin değerlendirmelerde bulundu.

Sinan Enginden Fenerbahçeli yıldıza biyonik adam benzetmesi Mulekayı bayılttı

Beşiktaş, Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe'ye kendi evinde 3-1'lik skorla kaybetti. Sarı-lacivertlilerin zafer gecesini Sinan Engin yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin harika bir futbol sergilediğini belirten Sinan Engin, "Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Anadolu takımlarının hepsinden iyidir. Bugüne kadar böyle kötü oynayarak mağlup olmuş mudur bu takımlarda? Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Harika oynayarak kazandılar" dedi.

'BİYONİK ADAM FERDİ'

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun performansına dikkat çeken Sinan Engin, "Ferdi diye bir adam var... Fiziki değerlerin nasıl bu kadar üstün olabilir ya! Muleka mesela fiziklidir değil mi? Muleka'yı falan bayıltıyor Ferdi! Biyonik bir adam seyrettim. Türkiye liginin tartışmasız en iyi oyuncusu Ferdi, yabancılar da dahil. Bütün takımı yönlendiriyor, bütün atakları savuşturuyor! Onu doğuran anayı kutluyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu ancak yıldızlara sahip olmadığını dile getiren Sinan Engin, "Bu takımı Rıza Çalımbay kurmadı, eksikleri var. Önce bir hocayı rahatlatmak lazım, devam edecek mi belli olmalı. Aboubakar'ın varsa elinde onunla başlarsın. Rıza elindeki kadroyu büyük takım kadrosu zannediyor, değil. Büyük kulüp ama büyük oyuncular yok Beşiktaş'ta" ifadelerini kullandı.

Sinan Enginden Fenerbahçeli yıldıza biyonik adam benzetmesi Mulekayı bayılttı

'ŞENOL HOCA BUNA NASIL MÜSAADE ETTİ?'

Eric Bailly'nin sebebiyet verdiği ilk penaltıya dikkat çeken Sinan Engin, "Eric Bailly diye bir oyuncu var... Arkadaş böyle bir penaltı yapılır mı ya! Hakem Atilla Karaoğlan, ya arkadaş önünde vuruyor bunun daha VAR'ı mı olur! Sadece 'Fenerbahçe'ye nasıl penaltı vermeyeyim' onu düşünüyor hakem" dedi.

Sinan Engin, Beşiktaş'ın kadrosundaki Afrikalı futbolcularla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Buradan Hasan Arat'a, Samet Aybaba'ya, Feyyaz Uçar'a söylüyorum; Hangi menajerlerle bu futbolcular gelmişse ilişkilerinizi kesin! Bakın bir futbol takımına Afrika Kupası varken 8 tane Afrikalı oyuncu alınmaz! Şenol Hoca sen buna nasıl müsaade ettin?"

Yazarlar