Almanya Bundesliga Attila Szalai ilk maçında şoke oldu! Ozan Kabak siftah yaptı

Attila Szalai ilk maçında şoke oldu! Ozan Kabak siftah yaptı

19.08.2023 - 19:03 | Son Güncellenme:

Almanya Bundesliga'nın 1. haftasında Hoffenheim ile Freiburg karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'den Hoffenheim'a transfer olan Attila Szalai, çıktığı ilk lig maçında adeta şoke oldu. Öte yandan milli futbolcu Ozan Kabak, bu sezon siftahı yaptı.

Attila Szalai ilk maçında şoke oldu Ozan Kabak siftah yaptı

Hoffenheim, Almanya Bundesliga'nın 1. haftasında Freiburg ile kozlarını paylaştı. Kritik maç PreZero Arena'da oynandı. Yakın zamanda Fenerbahçe'den Hoffenheim'a transfer olan savunma oyuncusu Attila Szalai, çıktığı ilk lig maçında şoke oldu. Diğer yandan milli futbolcu Ozan Kabak, bu sezon ilk kez gol ile tanıştı.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADILAR

Hoffenheim'ın Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo, sahaya şu ilk 11'İ çıktı:

Baumann, Ozan Kabak, Brooks, Szalai, Kaderabek, Prömel, Grillitsch, Stiller, Bülter, Bebou, Kramaric.

ATTİLA SZALAI'NİN ŞANSSIZ ANI

Karşılaşmanın 39. dakikasında Hoffenheim'ın yeni transferi Attila Szalai şanssız bir an yaşadı. Sol kanattan Freiburg'da Höler, içeri doğru sert bir orta çıkardı. Altıpasa doğru giden top, Attila Szalai'ye çarpıp ağlarla buluştu.

Attila Szalai ilk maçında şoke oldu Ozan Kabak siftah yaptı

FARK 2'YE ÇIKTI

Müsabakanın 45+2. dakikasında Sallai'nin attığı gol ile Freiburg 2-0 öne geçti.

OZAN KABAK SİFTAH YAPTI

Heyecan dolu maçın 50. dakikasında Hoffenheim, Ozan Kabak'ın attığı gol ile farkı 1'e indirdi. Sol kanattan Grillitsch'in açtığı ortada savunma kafa ile karşıladı. Havalanan top sekti ve Ozan Kabak'ın önüne geldi. Milli futbolcu, önüne gelen topa sert bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

Attila Szalai ilk maçında şoke oldu Ozan Kabak siftah yaptı

Karşılaşma Freiburg'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi

Almanya Bundesliga’nın 2’nci haftasında Hoffenheim, Heidenheim’a konuk olacak. Freiburg ise sahasında Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek.