Magazin Aubameyang'a hayatının şoku! Soygun sonrası transfer de askıya alındı

Aubameyang'a hayatının şoku! Soygun sonrası transfer de askıya alındı

31.08.2022 - 18:03 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde evinde silahlı soyguncular tarafından gasp edilen Gabonlu futbolcunun geleceği konusunda Ada basınından flaş bir haber geldi. Darp edilen yıldızın, vücudundaki hasarların transfer döneminde kendisini zorlayacağı öne sürüldü.

Aubameyanga hayatının şoku Soygun sonrası transfer de askıya alındı

Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyan Pierre-Emerick Aubameyang kısa süre önce şoke eden bir gelişmeyle sarsıldı. Gabonlu santrfor, evinde ailesiyle birlikteyken silahlı bir soyguna uğradı. 33 yaşındaki yıldızın transfer görüşmelerinde bulunduğu dönemde gerçekleşen bu gasp sonrası yeni iddia İngiliz medyasından geldi.

Haberin Devamı

BARÇA'DAN AYRILMASI GÜNDEMDE

Pierre-Emerick Aubameyang'ın Barcelona kariyeri istediği gibi gitmedi. Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Katalan devinde bir türlü istenen seviyeye gelemedi. Xavi Hernandez'le birlikte yeni bir yapılanmaya giden Barcelona'da Pierre-Emerick Aubameyang'ın takımdan ayrılması gündeme geldi. Katalan devinin 33 yaşındaki oyuncuya transfer görüşmeleri için izin verdiği belirtildi.

EVİNDE SALDIRIYA UĞRADI

Barcelona'nın başarılı santrforu geçtiğimiz günlerde hayatının şokunu yaşadı. Gabonlu futbolcunun evine giren 4 hırsız Pierre-Emerick Aubameyang'ı darp etmesinin ardından evdeki kasayı açana kadar yıldız forvet ve eşini bağladı. Tehditlerin ardından kasayı açan hırsızların olay yerinden bir arabayla kaçtığı belirtildi.

Haberin Devamı

Aubameyanga hayatının şoku Soygun sonrası transfer de askıya alındı

YARA ALDI

Barcelona'nın yıldızı evinde ailesiyle birlikte vakit geçirdiği sırada meydana gelen bu soygunda çenesinden yaralandı. Yıldız oyuncunun bu nedenle yaklaşık 1 ay civarında forma giymesinin beklenmediği belirtildi. Evinde uğradığı silahlı saldırı sonrası şoke olan Pierre-Emerick Aubameyang'a bir kötü haber de İngiltere'den geldi.

CHELSEA ASKIYA ALDI

The Athletic'te yer alan habere göre; Pierre-Emerick Aubameyang'la uzun süredir görüşen Chelsea'de kurmaylar bu saldırıda Gabonlu futbolcunun yaralanmasının ardından durumunu yakından incelemeye aldı. Premier Lig devinde idarecilerin; Pierre-Emerick Aubameyang transferine şüpheyle bakmaya başladığı belirtildi. 33 yaşındaki oyuncu ve ailesinin şu anda bir otelde kaldığı aktarıldı.

Aubameyanga hayatının şoku Soygun sonrası transfer de askıya alındı

AÇIKLAMA YAPTI

Pierre-Emerick Aubameyang yaşananların ardından suskunluğunu bozdu. 33 yaşındaki oyuncu silahlı soygun sonrası şu ifadeleri kullandı: "Evinde güvende hissedememek anlaşılması zor ve tarif edilemez. Ailece bunun üstünden geleceğiz ve eskisinden daha güçlü olacağız."

Aubameyanga hayatının şoku Soygun sonrası transfer de askıya alındı

8 DAKİKA ŞANS BULDU

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez; Robert Lewandowski'nin transferi sonrası Pierre-Emerick Aubameyang'a forma şansı vermek konusunda geri adım attı. Gabonlu santrfor La Liga'da bu sezon toplam 8 dakika forma şansı buldu. Barcelona'nın Pierre-Emerick Aubameyang'ın transferinden 20 milyon euro civarında bir gelir beklediği belirtildi. 33 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı