Skorer ‘Aurelio’yu arıyoruz’

‘Aurelio’yu arıyoruz’

17.08.2008 - 00:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin Brezilyalı defans oyuncusu Edu Dracena, olaylı bir şekilde Real Betis’e giden Mehmet Aurelio’nun eksikliğini insanlık ve futbol olarak hissetdiklerini söyledi

‘Aurelio’yu arıyoruz’

Edu Dracena, Şampiyonlar Ligi’ndeki hedefler, geçen yıl kaçırılan şampiyonluk ve Mehmet Aurelio ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Brezilyalı futbolcu, büyük hedeflerle yeni sezona başladıklarını vurgulayarak, “Geçen sezon borcumuz olan şampiyonluğu camiamıza getiremedik ve bu üzerimize düşen sorumluluğu da biliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon elde ettiğimiz başarıyı yeniden yaşamak ve bu yıl çıtayı yükseltip başarımızı daha yükseklere çıkarmak istiyoruz” dedi.
Sambacı, Partizan maçında yenilen gollerle ilgili soruya, “Yediğimiz gollerden ders çıkarmamız gerekiyor. Geçen sezon şampiyonluğu yitirdiğimiz günden beri hatayı nerede yaptığımızı anlayabilmiş değilim. Hâlâ da bilmiyorum” yanıtını verdi.
Edu, Real Betis’e giden Aurelio’nun eksikliğini hissettikleri de söyledi. Başarılı futbolcu, “Hem futbolcu hem de insanlık olarak eksikliğini hissediyoruz. Taraftarların gözünde idol olması ve  milli takıma yükselmesi onun ne denli kaliteli bir oyuncu olduğunun göstergesidir” diye konuştu.


‘Aurelio’yu arıyoruz’


Aragones’ten ödül
Fenerbahçe, Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Aragones yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, sıcak havaya karşın 1 saat 45 dakika sürdü. Aragones, oyuncuların performansı karşısında akşam yapılması gereken çalışmayı iptal etti. Önce iki takım halinde top çalma çalışması yapan sarı-lacivertliler, daha sonra geniş alanda kontrollü pasa yönelik bir program uyguladılar. Volkan Demirel teknik heyetten izin alarak çalışmaya katılmazken, tedavilerine devam edilen Deivid, Vederson ve Tümer de fizyoterapist eşliğinde çalıştı.