1.Lig Avrupa Eyüpspor'u konuşacak! Arda Turan'dan flaş transfer atağı

Avrupa Eyüpspor'u konuşacak! Arda Turan'dan flaş transfer atağı

17.06.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig hayallerine Play-Off'larda veda eden Eyüpspor, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Eflatun Sarılı ekibin teknik direktörü Arda Turan, geçmişte beraber forma giydiği dünyaca ünlü yıldızı Eyüpspor'a transfer etmek istiyor.

Avrupa Eyüpsporu konuşacak Arda Turandan flaş transfer atağı

Arda Turan'ın teknik direktörü olduğu Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde Bodrumspor ile eşleşti. İlk maçın 1-0 kazanan Eyüpspor, ikinci maça elinde büyük avantajla çıktı ancak istediği sonucu alamadı. Arda Turan'lı Eyüpspor, elindeki avantajı değerlendiremedi ve Bodrumspor karşısında inanılmaz bir yıkım yaşadı. Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşayan eski ünlü futbolcu Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve futbolcuları finali son anlarda kaçırarak büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

UZATMALARDA YIKILDI!

Tarihinde ilk kez bu sezon 1'inci Lig'de mücadele eden ve Play-Off'a kalan yeşil-beyazlılar Bodrum İlçe Stadı'nda Eyüpspor karşısında uzatma anlarında 90+2'nci dakikada Üzeyir'in müthiş golüyle 1-0 öne geçti. Ege ekibi, 90+8'inci dakikada bu kez Süleyman'ın golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Bodrumspor finale çıktı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sezon başı tecrübeli isimleri kadrosuna katan ancak Süper Lig hayallerini erteleyen Eyüpspor, önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı.

Avrupa Eyüpsporu konuşacak Arda Turandan flaş transfer atağı

ARDA TURAN, FEGHOULI'Yİ İSTİYOR

Ajanasspor'un haberine göre; Arda Turan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Eyüpspor, Galatasaray'ın eski yıldızı Sofiane Feghouli'yi gündemine aldı. İstanbul ekibinin, Cezayirli yıldızı transfer etmek için de girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

SEZONU KARAGÜMRÜK'TE TAMAMLADI

Arda Turan'ın Galatasaray'dan eski takım arkadaşı olan Sofiane Feghouli, bu sezon Fatih Karagümrük'te 9 maçta toplam 311 dakika şans buldu. 33 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 1 asist üretti. Grenoble altyapısında yetişen Cezayirli futbolcu daha sonra Valencia, Almeria, West Ham United ve Galatasaray'da şans buldu. Sofiane Feghouli için Galatasaray, 4 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Avrupa Eyüpsporu konuşacak Arda Turandan flaş transfer atağı

1 YIL SÖZLEŞMESİ KALDI

Fatih Karagümrük'le sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek olan Sofiane Feghouli'nin güncel piyasa değeri 500 bin euro. 33 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Galatasaray'da forma giydiği dönemde 2 Süper Lig, 1 Türkiye Süper Kupası ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

AVRUPA EYÜPSPOR'U KONUŞACAK

Bu gelişmelerin ardından Eyüpspor'la ilgili, tüm Avrupa'nın konuşacağı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Teknik direktör Arda Turan, Atletico Madrid'den eski takım arkadaşı olan yıldız futbolcu için girişimlere başladı. Ajansspor'da yer alan habere göre; Eyüpspor, Diego Costa'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Avrupa Eyüpsporu konuşacak Arda Turandan flaş transfer atağı

BİZZAT GÖREV ALACAK

Teknik direktör Arda Turan'ın transferde bizzat görev alacağı ve eski takım arkadaşını takıma kazandırmak için çabalayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

SADECE 1 GOL ATABİLDİ

Diego Costa bu sezon Premier Lig ekibi Wolverhampton'da 17 maçta forma giydi. Deneyimli futbolcu bu karşılaşmalarda sadece 1 gol attı. Başarılı futbolcu daha önce; Atletico Madrid, Chelsea, Rayo Vallecano ve Atletico Mineiro gibi takımların formasını giymişti.