Fenerbahçe Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı

Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı

22.04.2024 - 12:14 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Rayo Vallecano'nun yolunu tutan Miguel Crespo, sarı-lacivertlilerden ayrılık süreci hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve bilinmeyenleri duyurdu. İşte detaylar...

Miguel Crespo feda dedi Fenerbahçeden ayrılığının gerçeklerini açıkladı

Ara transfer döneminde İspanya La Liga'da Rayo Vallecano'ya transfer olan Portekizli orta saha Miguel Crespo, Fenerbahçe'den ayrılığının bilinmeyenlerini ilk kez açıkladı.

Haberin Devamı

Portekiz basınından Renascença'ya konuşan Miguel Crespo, Fenerbahçe'den ayrılık sürecinden Galatasaray derbilerine kadar birçok konuya değindi.

'SEZON BAŞINDA AYRILMAK İSTEDİM'

Fenerbahçe'den sezon başında ayrılmak istediğini söyleyen yıldız futbolcu, "Karmaşık bir durumdu. Sezon başında ayrılmak istedim ama sonra takım arkadaşlarımla ve beni her zaman seven teknik direktörümle konuştuktan sonra kulüpte kalmaya karar verdim ve Fenerbahçe'ye çok minnettarım. Fenerbahçe'yi seviyorum, onlar için her zaman her şeyimi verdim." dedi.

'YABANCI SINIRI İÇİN YARDIM ETTİM'

Yabancı sınırı için Fenerbahçe'ye yardım ettiğini de dile getiren Crespo, "Ocak ayında yabancı sınırı nedeniyle bir fırsat doğdu, Ocak ayında takımı güçlendirdiler ve çok fazla yabancı oyuncu vardı. İspanya ligini tanımak istiyordum. Kulübe yabancı sınırında yardım ettim ve çok istediğim İspanya'ya geldim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Miguel Crespo feda dedi Fenerbahçeden ayrılığının gerçeklerini açıkladı

'KİMSE BENİ ZORLADI'

"Dev bir kulüpten Rayo'ya gelmek nasıl bir duygu?" sorusuna Crespo şu şekilde yanıt verdi:

Bunu eşimle de konuştum. Gerçekler arasında büyük bir fark var. Tabii ki Fenerbahçe'de tüm şampiyonlukları kazanmak için oynuyorsunuz ve birden bire alt lige düşmemeye çalıştığınız bir kulübün içindesiniz. Ama buraya gelmek isteyen bendim, bu benim kararımdı, kimse beni bir şeye zorlamadı, ben gelmek istedim. Bu yüzden tamamen memnunum.

'JESUS'LA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR'

Jorge Jesus'la çalışmanın zorluğundan bahseden Crespo, "Zor. Kolay bir teknik direktör olduğunu söylemeyeceğim ama kariyerimde onunla çalıştığım için mutluyum. Harika bir antrenör ama onunla her gün çalışmak için güçlü bir kişiliğe sahip olmanız gerekiyor." açıklamasını yaptı.

PEREİRA İLE JESUS FARKI

Vitor Pereira ile Jorge Jesus'uın farklarından da bahseden Crespo şu sözleri dişle getirdi:

Pereira daha farklı. Çok daha sakin ama korkusuz bir hırsı var. Fenerbahçe'de bana kapıyı açan kişi o, ona her zaman minnettar olacağım, onu çok sevdiğimi biliyor. O harika bir teknik direktör.

Miguel Crespo feda dedi Fenerbahçeden ayrılığının gerçeklerini açıkladı

'TÜRKİYE'DE EN SEVDİĞİM ŞEY'

Fenerbahçe stadının atmosferine değinen Crespo, "Türkiye'de açık ara en sevdiğim şey sahamızda futbol oynamaktı, harika bir yer. Çok sevdim. Tüm arkadaşlarıma ve aileme "Burayı görmek için gelmelisiniz çünkü size nasıl bir yer olduğunu anlatmanın bir yolu yok, buraya gelmelisiniz" derdim. Neyse ki birçoğu geldi. Burası farklı bir dünya, beni ve eşimi en çok sevindiren şey de bu oldu. Stadyuma gitmeyi çok severdi." dedi.

Haberin Devamı

DERBİLER

Galatasaray ve Beşiktaş derbilerine de değinen Portezkili orta saha, şöyle konuştu:

Fenerbahçe'nin en güzel yanı Beşiktaş ve Galatasaray ile oynanan büyük maçlardı. Futbolun en güzel yanı o büyük maçlar.

Yazarlar