Galatasaray Avrupa için konuştu!

Avrupa için konuştu!

15.08.2012 - 15:23 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın renkli idarecisi Abdurrahim Albayrak, yeni sezon öncesi sarı-rkımızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Avrupa için konuştu

Galatasaray'ın renkli idarecisi Abdurrahim Albayrak, yeni sezon öncesi Bugün Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Camianın çok sevdiği bir isim olan Albayrak, yönetim olarak beklentilerini sportif hedeflerini anlattı. Ünal Aysal başkanlığında yönetime gelmeleriyle birlikte kulüpte oluşan sevgi ve saygı ortamına değinen Albayrak, "Bu ortam Florya'da başladı. Zaten Florya'da sevgi ortamını sağlarsanız o her tarafa yayılır. Geçen sene geldiğimizde Florya'da ilk önce futbolcularla, personelle, teknik heyetle yönetimle bu sevgi ortaya çıkardık ve bugünlere gelindi" dedi.

"FATİH TERİM İLE PLANLARIMIZ O YÖNE DOĞRU"

Allah çalışana verir Albayrak, Galatasaray'ın 1996-2000 yılları arasında üst üst 4 şampiyonluk ve UEFA Kupası'nı kazandığı dönemin ruhunu yeniden yakaladığı yorumlarını da değerlendirdi "O günler muhakkak gelecek" diyen Sarı-Kırımızılı idareci "Hocayla birlikte bütün hedefimiz ve çalışmalarımız o yöne doğru. Biz daha iyilerini yapmaya çalışacağız. Eksiklerimiz var o eksiklerimizi tamamlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk iddiasi ile ilgili olarak tedbiri de elden birakmayan Albayrak, "Şimdiden şampiyon ilan ediliyoruz. Bu çok yanlış. Çalışmadan hiçbir şey, Oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz. Çalışacaksınız. Allah çalışana verir" şeklinde konuştu.

ALBAYRAK'IN DOSTLUK PLANLARI

Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri Süper Kupa finalinde tribünde yaşananlara da değindi.Maç öncesi iki taktım taraftarları havalalanında takımlarını karşılarken hiçbir olay çıkmamış hatta Fenerbahçeli futbolseverler Abdurrahim Albayrak ile fotoğraf çektirmişti. Ancak maç içinde yaşananmeşaleli gerginlik yine üzmüştü. Albayrak dostluk havasını yeniden gündeme getirecek bir organizasyon planladığını söyledi. Ramazan Bayramı'nın ardından iki takım taraftarları bir araya getimeyi düşündüğünü belirterek, "İnşallah hoş şeyler olur" dedi.

(bugün)

Yazarlar