Galatasaray Ay-yıldızlı gurur tablosu

Ay-yıldızlı gurur tablosu

18.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hindistan’da, 6-28 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri’nde mücadele edecek

Ay-yıldızlı gurur tablosu

Hindistan’da, 6-28 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri’nde mücadele edecek.U17 Milli Takımımızın iskeletini oluşturan Galatasaraylı 7 oyuncu, hocaları Emrah Bayraktar’ın gururu oldu.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı takımda yer alan Abdussamed Karnuçu, Bekir Melih Göçmen, Ozan Muhammed Kabak, Ramazan Emirhan Civelek, Atalay Babacan, Recep Gül ve Yunus Akgün, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Emrah Bayraktar ile birlikte Galatasaray TV’ye konuştu.

Atalay, Dünya Kupası’nda ellerinden geleni yapıp A takıma göz kırpmak istediklerini söyledi. Ramazan, çok heyecanlı olduklarını dile getirirken, Yunus ise “Avrupa Şampiyonası’nda yarı final oynayarak gücümüzü göstermiştik. Dünya Kupası’nda da yarı final ve final oynamak istiyoruz” dedi.

Kariyere yansıyacak

Bekir Melih, “Galatasaray’ı ve Türkiye’yi çok iyi temsil edeceğimizi düşünüyorum” yorumunu yaparken, Recep ve Ozan Muhammed ise, “Yapacaklarımız bizim bireysel kariyerimize de yansıyacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uzun zamandır aynı takımda olduklarını belirten Abdussamed de, “Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Birliktelik sonuçlara da yansıyacaktır diye düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Yazarlar