Skorer Aykut Kocaman Kazım'a ne dedi?

Aykut Kocaman Kazım'a ne dedi?

07.10.2010 - 12:04 | Son Güncellenme:

Sıkıntılı günleri geride bırakarak tekrar takıma dönen Kazım’ın Kocaman’la özel bir görüşme yaptığı ortaya çıktı

Aykut Kocaman Kazıma ne dedi

Fenerbahçe’de sıkıntılı günleri geride bırakarak tekrar takıma dönen Colin Kazım’ın teknik direktör Aykut Kocaman’la özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

AYKUT KOCAMAN: “KAZIM SEN SADECE FUTBOLUNA BAK”

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre Kocam, Kazım’la yaptığı birebir görüşmede genç futbolcuya “Kazım, seni şu anda sorgulayan, sana baskı uygulayan, sana sıkıntı veren herhangi bir konu ya da kişi var mı?” diye sordu. Genç futbolcunun “Hayır” cevabının ardından Aykut Kocam, “Kazım’a “Sen sadece futbolu düşün, ben senin futboluna bakıyorum. Antrenmandaki performansın iyi olduğu zaman 11’de de yer alırsın” dedi.

Bu konuşmadan sonra, Kazım, Gençlerbirliği maçında forma giydi. Bu durum Kazım’ın moralini yükseltirken, görüşmenin ayrıntılarını yakın çevresine anlattığı öğrenildi.

KAZIM: “NIANG’IN HATTRICK YAPMASI DAHA ÖNEMLİYDİ, O YÜZDEN GOLÜ ATMADIM PAS VERDİM”

Haberin Devamı

Milli futbolcu, Gençlerbirliği maçından sonrası ise babası Rodney Richards’ı arayarak, “Girdigim gol pozisyonda şut atmalıydım, ama Niang’a vermeyi tercih ettim; çünkü arka araka iki defa hattrick yapan oyuncu bir takım için çok daha değerlidir. Bu nedenle topu Niang’a verdim. Onun hattrick yapmasını istedim. Onun için pası verdim” dediği öğrenildi.

Baba Rodney ise, bu durumu Kazım’ın artık kendisini takımla bütün hissettiği şeklinde yorumladı.

ANDRE SANTOS, KAZIM’IN BAŞINA GELENLERDEN ÇOK ETKİLENDİ

Bu arada, Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Chirsitan Baroni ve Andre Santos’u yakından tanıyan FIFA menajeri Aytaç Erenler, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, Andre Santos’la Kazım’ın çok iyi arkadaş olduklarını ve kamplarda aynı odada kaldıklarını belirterek, “Santos, Kazım’ın başına gelenlerden çok etkilendi. Yaşadığı düşüşte bunun yüzde yüz etkisi var. Kazım’la ilgili iddialar, maalesef, onun Türkiye’ye bakışını da etkiledi. Performansındaki düşüşü buna bağlıyorum” dedi.

AYKUT KOCAMAN, SANTOS’U KAZANABİLİR

Geçen sezon sezon Daum’un Baroni’nin alınmasını istediğini; ancak Aykut Kocaman’ın Baroni’yi izlerken, Andre Santos’u da beğenerek takıma kazandırdığını dile getiren Erenler, “İkisi de Corintias’ta çok değerli oyunculardı. Andre Santos, Brezliya Milli Takımı’yla Konfederasyon Kupası’nda patlama yaptı. Fakat Andre Santos, Kazım’la ilgili yazılanlardan etkilenerek; kendi kendine acaba doğru yerde miyim şeklinde sorgulamalara girdi. Ancak ben hâla Andre Santos’un Aykut Kocaman tarafından kazanabileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.