Fenerbahçe Ayrılma kararı aldı, Fenerbahçe devreye girdi! Jesus karar verecek

Ayrılma kararı aldı, Fenerbahçe devreye girdi! Jesus karar verecek

29.08.2022 - 10:44 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan ve Süper Lig'de beklentileri karşılayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Forvete takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerde İskoçya ekibinde forma giyen yıldız isim gündeme alındı.

Ayrılma kararı aldı, Fenerbahçe devreye girdi Jesus karar verecek

Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlarla moral bulan Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Forvete takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerde İskoçya ekibinde forma giyen yıldız isim gündeme alındı

Haberin Devamı

TRANSFER EDİLEN OYUNCULAR

Sarı-lacivertliler oldukça hareketli geçen yaz transfer döneminde; Lincoln Henrique, Bruma, Emre Mor, Willian Arao, Joshua King, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Luan Peres, İrfan Can Eğribayat ve Alioski'yi kadrosuna kattı.

İLK RAKİP DİNAMO KİEV

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu’ndaki fikstürü belli oldu. Sarı-lacivertli takım ilk maçını 8 Eylül Perşembe günü evinde Dinamo Kiev’le oynayacak. Müsabaka saat 19.45’te başlayacak. Diğer maçların programı şöyle:

15 Eylül Perşembe: Rennes-Fenerbahçe (22.00), 6 Ekim Perşembe: Fenerbahçe-AEK Larnaca (22.00), 13 Ekim Perşembe: AEK Larnaca-Fenerbahçe (19.45), 27 Ekim Perşembe: Fenerbahçe-Rennes (19.45), 3 Kasım Perşembe: Dinamo Kiev-Fenerbahçe (23.00)

Haberin Devamı

JOAO PEDRO HEYECANI

Sezonun flaş transferlerden olan Joao Pedro artık forma giymeye hazır hale geldi. Transfer olduğunda sakatlanan ve 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı futbolcu, bu akşamki Konyaspor maçının kadrosunda yer alacak. Jorge Jesus’un Joao Pedro’ya forma vermek istediği belirtildi. 30 yaşındaki yıldızın durumunu antrenmanlarda yakından takip eden Jesus, ilk 11’de şans verme konusunda da sıcak bakıyor. Joao Pedro’nun antrenmanlarda da bir hayli istekli olduğu kaydedildi.

Ayrılma kararı aldı, Fenerbahçe devreye girdi Jesus karar verecek

MORELOS FENERBAHÇE GÜNDEMİNDE

Forvet transferini bitirmek için 1 Eylül tarihini gözüne kestiren Fenerbahçe'de herkes Maxi Gomez'in imzasını beklerken çok sürpriz bir gelişme yaşandı. İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta forma giyen Alfredo Morelos'un Sarı-Lacivertliler'in gündemine girdiği öğrenildi.

TAKIM ARAMAYA BAŞLADI

Alınan bilgilere göre Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kolombiyalı yıldız bu sezon ilk 11'deki yerini kaybetmesinin ardından takımdan ayrılma kararı aldı. Bu gelişme sonrası Morelos'a kulüp aramaya başlayan menajerinin Fenerbahçe ile temasa geçtiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetimin konuyu teknik direktör Jorge Jesus'a aktırdığı, Portekizli hocanın vereceği raporun ardından kesin kararın verileceği öğrenildi. 2017 yılından bu yana Rangers formasını giyen Alfredo Morelos 228 maçta 113 gol ve 51 asistlik çok önemli bir performans sergiledi. Piyasa değeri 13 milyon Euro olan 26 yaşındaki forvet bu sezon 4 maçta 73 dakika sahada kalabilirken 1 gol kaydetti.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON 18 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon 42 resmi karşılaşmada görev yapan Morelos 18 gol atarken 8 de asist yaptı. Forvetin yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen Kolombiyalı yıldız milli takımda 11 kez görev yapıp rakip ağları 1 kez sarstı.