Galatasaray AYSAL OLCAN'I İSTEDİ!

AYSAL OLCAN'I İSTEDİ!

12.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na, Olcan Adın için teklif yaptı. Bordo-mavililer sezon sonuna randevu verirken Ünal Aysal’ın 4 milyon euro bonservisi gözden çıkardığı vurgulandı

AYSAL OLCANI İSTEDİ

Galatasaray, Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Olcan Adın’a resmen talip oldu.
Trabzonspor Yönetimi’nin önceki akşam Akçaabat Kara Liman Restorant’ta sarı-kırmızılı yönetim kuruluna verdiği yemekte, Başkan Ünal Aysal’ın konuyu Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na açtığı belirtildi. Karadeniz ekibiybe 1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcuya talip olduklarını aktaran Başkan Aysal’a, Hacıosmanoğlu’nun sezon sonu için randevu verdiği bildirildi.
Galatasaray’ın, Olcan Adın’ın bonservisi için 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı ve Trabzonsporlu yöneticilerin sezon sonunda yeniden bir araya gelerek milli futbolcunun transferi için pazarlık yapacakları ifade edildi.
Bu arada bordo-mavili forma altında iki yıldır ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Olcan Adın bu sezon 47. resmi maçını Galatasaray’a karşı oynadı. Sadece 1 maçta oyundan alınan milli futbolcu diğer karşılaşmaların tamamında 90 dakika sahada kaldı.

Yazarlar