Skorer ‘Aziz Yıldırım, Arda’yı yok etti’

‘Aziz Yıldırım, Arda’yı yok etti’

10.12.2009 - 02:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da dün yapılan yılın son Divan Kurulu toplantısına, futbol takımına yönelik eleştiriler ve Arda Turan’ın kaptanlık konusu damgasını vurdu

‘Aziz Yıldırım, Arda’yı yok etti’

Başkan Adnan Polat’ın, Kulüpler Birliği Toplantısı’nda olması nedeniyle katılmadığı Divan’da, üyelerden gazeteci Doğan Koloğlu, Arda’yı isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yüklendi.
Koloğlu, “Aziz Yıldırım’ın, Arda konusunda ısrarına yönetim kurulu cevap veremedi. Biz bu yaşananlara seyirci kaldık. Bu çocuk bu yüzden bu kadar kötü performans sergiliyor” dedi.

Haberin Devamı

Kozak’tan eleştiri
Murat Ece ise geçen yıldan 10 milyon TL daha fazla harcanmasına karşın takımın yerinde saydığını söyledi. Hayrettin Kozak da mali tabloyu eleştirerek, “Özhan Canaydın’ın ilk döneminde 55 milyon dolar olan borç bugün 249 milyon dolar. Bu kulüp böyle giderse dibe vuracak” ifadelerini kullandı. Arda’ya kaptanlığın erken verildiğini de savunan Kozak, birçok Avrupa ülkesinde takım kaptanların yaş ortalamasının 32 olduğunu dile getirdi.
Divan Kurulu sonrası basının sorularını yanıtlayan 2. Başkan Mehmet Helvacı ise kadronun yeterli olduğunu belirterek, devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini bildirdi.

Yazarlar