Fenerbahçe Aziz Yıldırım örneği! Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

Aziz Yıldırım örneği! Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

05.09.2022 - 14:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u 2-0 mağlup eden ve UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacak sarı-lacivertlilerde gündemi Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Batshuayi transferinin detaylarını anlatan Ok'un Aziz Yıldırım örneği dikkat çekti. Joao Pedro için önemli bir iddiada bulunan Ok, Batshuayi ile Icardi'yi karşılaştırdı.

Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u 2-0 mağlup eden zirve takibini sürdüren Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad OK, Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

'NEDEN JOSEF'E KART VERİYORSUN?'
Ankaragücü - Beşiktaş maçında taraftarın futbolcuya saldırı ve Josef'in kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Mete Kalkavan'ı tebrik ediyorum, hangi ara gördü o hareketi de kırmızı verdi? İroni yapıyorum. O kadar düzgün kararlar veriyorlar ki o bitti Josef'e kart veriyorsun. O kişi belki bir daha kalkıp saldırabilirdi. Josef onu engelledi. İyi hakem olayı süze, nerde ne olduğunu anlar. Kuralları çok mu iyi uyguluyor hakemler bu kaldı?

"METE HOCANIN DİLİNİ BEĞENMEDİM"
Neymar'a Dünya Kupası'nda arkasına diz darbesi geliyor. Hastaneye gittiğinde Neymar'a doktor "iyi haber kötü haberim var" diyor. Kötü haber turnuvayı kapattın. Neymar "iyi haber ne?" diyor. İyi haber 1 santim aşağı gelseydi futbol hayatın bitebilirdi. O taraftarın tekmesi böyle bir olaya yol açabilirdi. Josef'in olayında nefsi müdafaa olarak görülebilir. Şurada kırmızı vermek akıl karı değil. Kimse Souza neden kırmızı görmedi demez. Bu kadar kitaba bağlı olmaya çalışıp da kuralları uygulayamayan insanlar maç yönetmeye çalışıyor. Maç içinde Mete hocanın vücut dilini de beğenmedim. Gergin ve rahat değildi.

Haberin Devamı

BENCE BU KART İPTAL OLACAK
Bence bu kart iptal olacak. Bu kart iptal olursa Mete hoca ve ekibi ne düşünecek? Gereksiz kahramanlığa gerek yok. Maç içinde doğru kararlar verin gerisi önemli değil. Olayı süzemediği için iyi hakem değil Mete Kalkavan.

Aziz Yıldırım örneği Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

Sayın Başkan, Jesus'un Batshuayi'yi istediğini söyledi. Haziran'da Ağustos'ta alınsaydı. Ucuza alacağım derdi Fenerbahçe'yi yakıyor. 6'ya al Dinamo Kiev maçında oynasın. Samatta'nın bonservisini söylüyorum 6 milyon euro. Batshuayi'ye vermiyorsun. 6'dan 3'e indi. Golcüler için bu kabul edilemez. Başka transferleri uygun fiyat için geciktirebilirsin. Hoca istemiyorsa neden Maxi Gomez ile görüşüldü?

BATSHUAYİ TRANSFERİNDE "EVRAK YETİŞMEDİĞİ İÇİN GELDİ' ALGISI AKILDA KALDI
Batshuayi Fenerbahçe'ye katkı sağlayacaktı ama benim üzüldüğüm Kiev maçında forvet olsaydı başarılı olacaktı. Ben inanamıyorum. Sizden kimse Ronaldo'yu Benzema'yı istemedi. Batshuayi'yi istiyor.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım örneği Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

İnsanların aklına Nottingham Forest belgeleri yetiştiremediği için Batshuayi Fenerbahçe'ye geldi oluyor. Başkanın dediği gibi öyle bir şey olmadığını düşünüyorum ama iletişim eksikliği yaşanıyor. İyi bir oyuncu alıyorsun ama eleştiriliyorsun. İnsanların aklına yanlış bilgiler yerleşiyor ve bunu temizlemek zor oluyor. Maxi Gomez'i Fenerbahçe'nin elinden aldı mı almadı mı? Bunun iletişimini doğru yapmak lazım. Vazgeçtik, Trabzon'a hayırlı olsun. Weghorst öyle. Anlatamadığınız için siz yıprandınız. Ümraniye maçında niye golcü yok dendi.

BATSHUAYI NERE, ICARDI NERE?
İcardi de gündeme geldi. İlla transfer olacak değil. Değerlendirmedir. Batshuayi nere, Icardi nere?. İkisi farklı tarzda isimler. 3 milyon euro için forvet geç alınır mı? Bruma'yı sonra aldı. Icardi, 25-26 yaşlarında kaptanlık yaptı Inter'de. 100 gol attığında bir röportaj verdi. 100 golün 96'sı ceza sahası içinden. "Şampiyonlar Ligi'nde veya hazırlık maçında gol atamanın farkı yok. Benim için keyif gol atmak" diyor. Çok iyi yer tutar, tekte vurur, kafa atıyor. Açık ve net söylüyorum Icardi çok can yakar formunu bulursa. Seferovic'in yapmadığını yapar. Falcao hatasına düşmemek lazım. O adama top gelmeli.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım örneği Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

"AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE DAHA İYİYDİ"
İyi transfer yapıyorsun eleştiriliyorsun, kötü yapıyorsun eleştiriliyorsun. İletişimden çekiniyorlar. Aziz Yıldırım döneminden hiçbir açıdan farklı değil. Transferleri geç yapıyor. Aziz Yıldırım döneminde iletişim daha iyiydi. Kendi taraftarı tarafından eleştirilmesine üzülüyorum. Weghorst olumlu iş yaptığında gol attığında eleştirileceksin. Doğru anlatılamadı. Batshuayi 3 aydır boşta. Senin lig şampiyonu olacağın garanti mi? Şu an kolay hedef Kiev'i geçmekti. O hava, Jesus etkisiyle Benfica'yı çok zorlardı Fenerbahçe. Biz Şampiyonlar Ligi'ne kaldık diyebilirdin. Şampiyonluk kadar değerli Devler Ligi'ne gitmek. Şampiyon olmazsan dersin ki biz yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Avcunun içindeydi. 2018'de aynısı oldu, transfer yapılmadı, Alper Potuk forvette çıktı. Kadıköy'de Şampiyonlar Ligi'ni çaldırmak önemli değil mi?

Haberin Devamı

Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor şampiyonluk için yarışıyor. Bunlar istiyor. Başakşehir ne yapacak? Emre Belözoğlu var. Düz mantıkla oranladığında 5'e bölmek lazım şampiyonluk şansını. Başakşehir'in yarışta olduğunu düşünüyorum. Adana Demirspor şampiyonluk için zor ama takımları zorlar.

Aziz Yıldırım örneği Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

Fenerbahçe'nin golcüsü Joao Pedro. Batshuayi onun yardımcısı. Batshuayi'nin attığı kardır ama üzerinde gol atma baskı olmayacak Beşiktaş'taki gibi. Valencia var. Yelpazesi geniş ileri hücum hattında Fenerbahçe'nin. Bir kararı doğru almak zaman bağlı. Zamanında almayınca doğru olmuyor işte. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı oldukça yüksek. Daha erken bazı hamleleri yapabilseydi bu kadar yıpratılmazdı.

"SİZ COCU'YA BONSERVİS VERDİNİZ"
Batshuayi transferi zor olsa anlarım. İyi futbolcu, faydalı ama daha fazla 3 milyon euro verseydin. Siz Cocu'ya bonservis verdiniz PSV'ye Fenerbahçe'ye almak için sonra göndermek için tazminat verdiniz.

'LEBLEBİ GİBİ GOL ATAR'
Serdar Aziz dönüyor. Serdar'ı hoca çok beğeniyor. Serdar Attila, Peres üçlüsü fena bir kurgu değil. Attila Szalai'yi hoca bırakmak istemedi. Genel çerçevede Fenerbahçe'nin iyi olduğunu düşünüyorum. Jesus bu senenin en iyi transferi. Joao Pedro'nun golcülüğünü burada anlattık. Leblebi gibi gol atar biraz daha kilo verirse.

Aziz Yıldırım örneği Yeni transfer için dev iddia: Leblebi gibi gol atar

Kayserispor'u Fenerbahçe kalitesiyle açtı. Pedro'nun attığı gol Fenerbahçe'ye puanı getirdi. Bazı maçları temposuyla bazı maçları kalitesiyle alacak. King'in attığı gol, Pedro'nun attığı gol kaliteli goller. Adana Demirspor maçı kadar zorlanmadı.

KADIKÖY'DE FENERBAHÇE FARKLI OYNUYOR
Kiev'e elenildi ama gereksiz intikam duygusuna girilmemeli. Çoğu futbolu formunu buldu. Hoca; futbolculara ve takıma adapte oldu. Kiev'in sıkıntılı olduğunu biliyoruz. Dolasıyla ilk maçtan farklı olur. Kadıköy'de çok farklı oynuyor Fenerbahçe. Batshuayi korner çizgisinde bile baskı yapar. Beşiktaş'ta her maç oynadı, dinlemedi. Şimdi kötü oynadın yedek kulübesine çek. Dün bireysel çalıştı bugün takımla çalışacak. Fiziksel olarak çok eksiği yok.

Yazarlar