Voleybol Bafetimbi Gomis'ten Filenin Sultanları'na destek: Güçlü, akıllı, iştahlı!

Bafetimbi Gomis'ten Filenin Sultanları'na destek: Güçlü, akıllı, iştahlı!

22.09.2023 - 13:10 | Son Güncellenme:

Japonya'nın Kawasaki Frontale takımında forma giyen eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Japonya'da Brezilya ile oynadığı karşılaşmayı kızıyla birlikte yerinden takip etti. Gomis, Filenin Sultanları'na övgüler yağdırdı.

Bafetimbi Gomisten Filenin Sultanlarına destek: Güçlü, akıllı, iştahlı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Olimpiyat oyunlarına katılmasına sadece bir adım kaldı. Filenin Sultanları, Japonya'daki Olimpiyat elemelerindeki 5'inci maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. A Milli Kadın Voleybol Takımı sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve üst üste 20'inci maçından galip geldi. 

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, Japonya'da gerçekleştirilen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup ettiği müsabakayı Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis de kızıyla birlikte tribünden takip etti. Gomis, sosyal medya hesabından, "Kızımı okuldan aldım ve ona güzel bir örnek göstermek için 'Filenin Sultanları'na, güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik" notuyla paylaşım yaptı.

Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu beşinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya’yı 3-0 mağlup etti. Bu mücadeleyi Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis de tribünden takip etti. Kızıyla birlikte maçı izleyen Gomis, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, "Kızımı okuldan aldım ve ona güzel bir örnek göstermek için 'Filenin Sultanları'na, güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik. Haydi kızlar zafer yakın" notunu düştü.

Haberin Devamı

Yazarlar