Diğer Bakan Bak: Her türlü desteği vereceğiz!

Bakan Bak: Her türlü desteği vereceğiz!

29.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Ataşehir’de, Özel Eğitim Okullarına spor malzemesi sağlanmasını amaçlayan ‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’ projesi kapsamında Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda düzenlenen programa katıldı.

Bakan Bak: Her türlü desteği vereceğiz

Engelli bireylerin spor yapabilmesi için bakanlık olarak yatırımlara devam edeceklerini belirten Bakan Bak “Türkiye’deki toplam 1500 özel eğitim okulumuza bakanlığımızın kaynaklarından sağlanan, yüzde 70’i yerli yapım 57 bine yakın spor malzemesi dağıtılmış olacak. Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz. Bundan sonraki süreçte de yine gençlerimizin ve engelli bireylerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’ projesinin lansmanının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde yapıldığını hatırlatan Osman Aşkın Bak, “Dağıtımlar gerçekleşti. Şimdi ikinci etabı için de biz devam ediyoruz. Bu noktada 81 ilde 500 okula malzemeler dağıtılmıştı. İlk etapta 27 bin 259’unu dağıttık. İkinci etabımızda da yüzde 70’i yerli toplam 30 bin adet malzeme 45 tır aracılığıyla gönderildi” ifadelerini kullandı.