Galatasaray Banega’da fark azaldı

Banega’da fark azaldı

30.06.2019 - 00:18 | Son Güncellenme:

Arjantinli oyuncu için Sevilla ile müthiş bir pazarlığa girişen Galatasaray, Fernando ile takas konusunda prensipte anlaştı. Ancak İspanyollar bu takas dışında 2.5 milyon euro isterken, Cim-Bom 1.5 milyon euro önerdi

Banega’da fark azaldı

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray artık Ever Banega’nın yolunu gözlüyor. Arjantinli yıldızın transferindeki pürüzler tek tek ortadan kalkarken, iki kulüp arasındaki fark bir milyon euroya kadar düştü.

Daha önce futbolcuyla anlaşan ama Sevilla’nın 7 milyon euroluk bonservis istemesi yüzünden tıkanan transferde yaşanan son gelişmeler sarı-kırmızılıları umutlandındı. İki kulüp arasında Banega ile Fernando’nun takas edilmesi konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Ancak Sevilla’nın bu takasla beraber 2.5 milyon euro daha istemesi karşılığında Galatasaray’ın 1.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. İki kulüp arasında hafta başına kadar anlaşma olasılığının yüksek bulunduğu belirtildi.

Galatasaray, Arjantinli futbolcu ile daha önce görüşmüş ve her konuda anlaşma sağlamıştı.

Haberin Devamı

3+1 sözleşme

Cim-Bom, 31 yaşındaki futbolcuyla 3+1 senelik anlaşma yaparken, yıldız futbolcuya her sene için 3.2 milyon euro verileceği öğrenildi.

Yazarlar