İspanya La Liga Barcelona'dan Neymar'a ret! Transfer olmama nedeni ortaya çıktı

Barcelona'dan Neymar'a ret! Transfer olmama nedeni ortaya çıktı

11.07.2023 - 13:47 | Son Güncellenme:

İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Barcelona, menajerler tarafından transferi önerilen Neymar'ı istemedi! Brezilyalı süperstarın neden istenmediğinin 2 sebebi ortaya çıktı.

Barcelonadan Neymara ret Transfer olmama nedeni ortaya çıktı

La Liga’nın son şampiyonu Barcelona, transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için birçok isimle görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler için harekete geçen Barcelona, bu girişimlerden eli boş döndü.

Gündeme gelen haberlere göre Barcelona, Arda’yı “1 yıl daha Fenerbahçe’de kiralık oynama” şartı ile transfer etmek istediği için bu transferi gerçekleştiremedi ve Arda’yı, ezeli rakibi Real Madrid’e kaptırdı.

Arda Güler için ilk resmi adımları atan Barcelona, 18 yaşındaki yıldız futbolcunun transfer görüşmelerinden eli boş döndü.

NEYMAR'A FLAŞ CEVAP

Kadrosuna bu transfer sezonunda İlkay Gündoğan’ı da dahil eden Barça, eski süperstar futbolcusu Neymar’ın takıma dönmesini ise reddetti.

Barcelona’nın, PSG’ye gönderdiği Neymar’ı neden reddettiğinin 2 sebebi olduğu öğrenildi. 

Haberin Devamı

BARCELONA KARİYERİ

31 yaşındaki Brezilyalı süper yıldız Neymar, 2013 yılında Santos’tan Barcelona’ya transfer oldu ve burada 4 sezon forma giydi.

2017 yılında Barcelona’dan Fransız ekibi Paris Saint-Germain’e “tarihin en pahalı” transferi olarak giden Neymar, 6 sezondur PSG forması giyiyor.

Neymar’ın bu yaz transfer döneminde Barcelona’ya önerildiği ancak Katalan devinin Neymar’ın Camp Nou’ya geri dönmesini istemediği öğrenildi. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Barcelona için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Barcelonadan Neymara ret Transfer olmama nedeni ortaya çıktı

TRANSFERE RET

Mundo Deportivo'nun haberine göre; Menajerler, PSG'nin yıldız forvet oyuncusu Neymar'ın Barcelona ile sözleşme

teklif etti. Ancak Katalan kulübünün iki nedenden dolayı bu transferi reddettiği iddia edildi.

Birinci neden olarak kulübün mevcut ekonomik durumu göz önüne alındığında Barcelona'nın bu transferi gerçekleştirme ihtimalinin imkansız olduğu belirtildi.

İkinci nedenin ise Neymar'ın oyuncuların dikkatini dağıtacağı ve soyunma odasında sorun yaratacağı şüphesinden dolayı Katalan ekibi antrenörlerinin bu transferi istemediği ifade edildi.

YENİ YILDIZ VITOR ROQUE

Haberde ayrıca, Neymar'ın vatandaşı olan Vitor Roque'nin büyük bir potansiyel olacağı ve Barcelona yetkililerinin bu isme güvendiği aktarıldı.