Galatasaray Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a! Transfer için çalışmalar başladı

Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a! Transfer için çalışmalar başladı

15.12.2022 - 18:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, Barcelona'nın yıldızını kadrosuna katmak üzere harekete geçti. Galatasaray'ın dünyaca ünlü futbolcunun transferi konusunda rakiplerine oranla daha avantajlı olduğu kaydedildi.

Barcelonanın yıldızı Galatasaraya Transfer için çalışmalar başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray sezon başında kadrosuna yıldız isimleri dahil etti. Sarı-kırmızılılar ligde gösterdiği performansla Dünya Kupası arasında zirvenin iki puan gerisinde girdi. Süper Lig devinde devre arasında kadroya bir yıldız daha dahil etmek için girişimler hız kazandı. Süper Lig devinin Barcelona forması giyen yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarına başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray sezon başında kadrosuna Mauro Icardi, Haris Seferovic ve Dries Mertens'i kadrosuna katarak Avrupa basınının dikkatini çekmeyi başardı. Süper Lig'in ilk haftalarında Mauro Icardi'nin hazır olmaması ve Haris Seferovic'in beklentilerin gerisinde kalması nedeniyle Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'e şans vermek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılıların yıldızı gösterdiği performansla Galatasaray'ı üst üste galibiyetlere taşıdı.

Bafetimbi Gomis, Nef Stadyumu'nda kazanılan Gaziantep FK ve deplasmanda kazanılan Kasımpaşa maçlarında da attığı gollerle Okan Buruk'un yüzünü güldürdü. Sarı-kırmızılıların Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ise Beşiktaş derbisi ile Başakşehir maçlarında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline geldi.

Haberin Devamı

Barcelonanın yıldızı Galatasaraya Transfer için çalışmalar başladı

Süper Lig'de oynadığı 6 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans gösteren Mauro Icardi'nin özel hayatısya oyuncuyla ilgili kafaları karıştıran en önemli mesele oldu. Hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara ile bir ayrılıp, bir barışan sık sık Arjantin'e giden yıldız oyuncunun durumu sarı-kırmızılıları düşündürmeye başladı.

Galatasaray'da kurmayların bu gelişmeler sonrası transfer dönemi için çalışmalarına başladığı ve forvet hattına önemli bir ismi katmak istediği kaydedildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; bir süredir Galatasaray ile anılan Memphis Depay'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Barcelonanın yıldızı Galatasaraya Transfer için çalışmalar başladı

Barcelona'nın daha önce bonservis bedeli olmadan takımdan göndermeyi kabul ettiği Hollandalı yıldızı ekonomik sıkıntılar nedeniyle az da olsa bir bonservis karşılığı satma kararı aldığı kaydedildi. İspanyol basınında yer alan habere göre; Memphis Depay için bonservis bedeli ödemeyi kabul eden tek takımın Galatasaray olduğu belirtildi.

Katalan devinden bonservisini vermesini isteyen Memphis Depay'ın isteği de belli oldu. 28 yaşındaki oyuncunun yüksek maaşlı bir kontrat imzalamak istediği kaydedildi. Barcelona'nın bonservis isteğinin ardından Galatasaray'ın yaptığı kontrat teklifinin şimdiye kadar Memphis Depay'ı etkilemediği vurgulandı. Sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde Memphis Depay ve Barcelona ile görüşmeleri sıklaştırmayı planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Barcelonanın yıldızı Galatasaraya Transfer için çalışmalar başladı

28 yaşındaki oyuncu bu sezon Barcelona formasıyla 3 maça çıktı. Memphis Depay toplamda 131 dakika sahada kaldı ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Hollandalı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Memphis Depay'ın güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.