Galatasaray ‘Barış kongresi yapılmalı’

‘Barış kongresi yapılmalı’

05.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın, Portekiz kafilesinde sürpriz şekilde yer alan, eski Başkan Adnan Polat’ın yönetim kurulundaki Ali Haşhaş, Milliyet’e konuştu.

‘Barış kongresi yapılmalı’

NEVZAT DİNDAR

Sarı-kırmızılı kulübün eski Başkan Yardımcısı Haşhaş, kafileyle Braga’ya gitmesinin normal bir durum olduğunu belirterek, “Evet ben Adnan Polat döneminin başkan yardımcısıyım. Ama öncesinde Galatasaraylıyım. Galatasaray’ın başarıları ile gurur duyuyorum. Niye takımımın yanında olmayayım ki? Eski bir yönetici olarak mevcut yöneticiler ile ne kadar yakın olduğumu görüyorsunuz” dedi.
Ali Haşhaş, camiadaki bölünmeden her Galatasaray gibi rahatsızlık duyduğunun altını çizdi.
Sarı-kırmızılı eski yönetici, “Bunun giderilmesi için bir barış kongresi yapılmalı. Sayın Ünal Aysal’ın bu sese kulak vermesi gerekir. Çünkü kırgınlıklar var. Camiada da sesler her geçen gün yükseliyor. Bizlere, Sayın Polat’a o mali kongrede haksızlık edildi. İade-i itibarın olması için genel kurula gidilmeli. İşte o zaman o barış sağlanır. Neden eski ve yeni yöneticiler bu uçakta olduğu gibi birbirimizin yanında değiliz. Herkes gibi bizler de üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.
Ali Haşhaş, “Takımı nasıl buluyorsunuz” sorusuna ise gülerek, “Bizim dönemden çok iyi oldukları kesin” yanıtını verdi.