Galatasaray Baros’a alkış Emre’ye ıslık

Baros’a alkış Emre’ye ıslık

14.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray taraftarı, eski golcüsü Milan Baros’u hem alkışlarla, hem de pankartla bağrına bastı.

Baros’a alkış Emre’ye ıslık

Ancak iyi görmedikleri Emre Çolak ile Ambarat’ı hedef adam haline getiren sarı-kırmızılılar ıslıklarla tepki verdi.

Haberin Devamı

61. dakikada Bruma'nın oyuna girdiği sırada Arena'da Emre Çolak'a tribünlerden gösterilen tepki dikkatlerden kaçmadı. Emre Çolak'ı oyundan çıkarken ıslıklayan taraftarların bir bölümü 3 dakika sonra oyundan çıkan Milan Baros'u ise alkışladı.

Maçtan çıkarken tepki mi, alkış mı olduğunu anlayamadığını söyleyen Emre, “Benden memnun olmadılarsa kendimi düzeltirim. Elimden geldiğince iyi oynamaya çalışıyorum” dedi.

Terim’e sevgi seli
9 maçlık cezası Eskişehir’de son bulan Fatih Terim, 159 gün sonra takımının başında TT Arena’da maça çıktı. Henüz yönetimin sunduğu 2 yıllık mukaveleyi imzalamayan ve aynı zamanda Milli Takım’ın da başında bulunan Terim’e taraftarlar maç öncesi büyük sevgi gösterilerinde bulundu, “İmparator Fatih Terim” diye tempo tuttu. Bu arada Galatasaray, Terim yönetiminde en kötü ilk 4 hafta performansına ulaştı.

Haberin Devamı

Vederson’a yakın ilgi

Maçın ikinci yarısında yüzü kan içinde kalan Vederson, üzerine yeni bir forma giyerek devam etti. Ancak bu formada ne ismi, ne de forma numarası vardı. Antalyasporlu futbolcu daha sonra malzemecinin yedek formasını getirmesiyle yenisini giydi. Kırmızı-beyazlı futbolcunun tedavisi sırasında Fatih Terim’in Vederson ile ilgilenmesi takdir topladı.

Yazarlar