Basaksehir Başakşehir'de Selçuk Şahin çılgına döndü! Sahaya girdi, kırmızı kart gördü

Başakşehir'de Selçuk Şahin çılgına döndü! Sahaya girdi, kırmızı kart gördü

04.05.2023 - 23:07 | Son Güncellenme:

Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun cezalı olduğu maçta takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Selçuk Şahin, müsabakanın son anlarında adeta çılgına döndü.

Başakşehirde Selçuk Şahin çılgına döndü Sahaya girdi, kırmızı kart gördü

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında Başakşehir, Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Kritik maç Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Zorlu karşılaşmada Başakşehir'de yardımcı antrenör Selçuk Şahin, maçın son anlarında adeta çılgına döndü ve sahanın içine girdi.

Haberin Devamı

Başakşehir, Ankaragücü karşısına şu ilk 11'le çıktı: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Touba, Caner Erkin, Biglia, Berkay Özcan, Aleksic, Januzaj, Serdar Gürler, Figueiredo

Ankaragücü ise sahaya, Bahadır Güngördü, Kitsiou, Malcuit, Atakan Çankaya, Mujakic, Hanousek, Djakanovic, Pedrinho, Emre Kılınç, Milson, Sowe ilk 11'i ile çıktı.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI 

Başakşehir’in Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü’nü konuk ettiği karşılaşmada deplasman ekibinin taraftarları takımını yalnız bırakmadı. Bu önemli karşılaşmada kendilerine ayrılan deplasman tribününü tamamen dolduran Başkent ekibinin taraftarları, karşılaşmanın ilk dakikasından son düdüğüne kadar tezahüratlarda bulunarak takımlarına büyük destek oldu. 

Haberin Devamı

Başakşehirde Selçuk Şahin çılgına döndü Sahaya girdi, kırmızı kart gördü

GOL İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Başakşehir'in golü ofsayta takıldı. Figueiredo'nun pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Serdar Gürler yerden ortaladı, kale sahasında bulunan Aleksic'in tek vuruşunda top ağlara gitti. Ancak pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kaldırıldı.

KIRMIZI KART KARARI

Müsabakanın 42. dakikasında VAR tavsiyesi ile kenara gelen hakem Zorbay Küçük, Başakşehir yarı alanında yerde kalan Milson'u son adam olarak değerlendirdi ve faulü yapan Ahmed Touba'ya kırmızı kartını çıkardı. Başakşehir sahada 10 kişi kaldı.

Başakşehirde Selçuk Şahin çılgına döndü Sahaya girdi, kırmızı kart gördü

SZYSZ SAKATLANDI

Başakşehir'in golcü futbolcusu Patryk Szysz, maçın 79. dakikasında sakatlık yaşadı ve kendini yere bıraktı. Sahaya giren sağlık ekipleri, tecrübeli futbolcuyu saha kenarına sedye ile taşıdı. Oyuna devam edemeyen Szysz, yerini Deniz Türüç'e bıraktı.

SELÇUK ŞAHİN ÇILGINA DÖNDÜ

Zorlu müsabakanın 86. dakikasında oluşan pozisyonda Başakşehir'de yardımcı antrenör Selçuk Şahin adeta çılgına döndü. Saha içine kadar gelen Şahin, yardımcı hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Daha sonra maçın hakemi Zorbay Küçük, Selçuk Şahin'e direkt kırmızı kart gösterdi. Gördüğü karttan sonra daha fazla sinirlenen yardımcı antrenörü Stefano Okaka sakinleştirdi ve soyunma odasına gönderdi.

Haberin Devamı

Başakşehirde Selçuk Şahin çılgına döndü Sahaya girdi, kırmızı kart gördü

UZATMALARDA GOL GELDİ

Heyecan dolu maçın 90+5. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Deniz Türüç son çizgiye yakın bölgeden sağ ayağıyla yerden ortaladı, penaltı noktasının biraz sağında bulunan Figueiredo sağ ayağıyla gelişine vurdu, meşin yuvarlak kaleci Bahadır'ın sağından ağlarla buluştu.

Kritik maçı Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı.