Galatasaray Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzaladı

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzaladı

04.05.2023 - 18:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzattığını açıkladı.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzaladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere uzatılmıştır" denildi. Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasını 25 maçta giydi. Genç futbolcu bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı ve 1 asist üretti.

Sarı-kırmızılıların sözleşme uzattığı Barış Alper Yılmaz, imza töreninin ardından kulüp televizyonuna konuştu. Genç futbolcu, "Çok mutluyum. Bir yıl daha sözleşmemi uzattım. İki sene önce geldim. İki senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Uzun yıllar da taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetim ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Bu sene inşallah şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Rize Özel İdare Spor altyapısında yetişen Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demir ve Ankara Keçiörengücü formaları giydi. Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için geçtiğimiz sezon başında 2 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi. Barış Alper Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro. 22 yaşındaki oyuncu, A Milli Futbol Takımı'nda 3 maçta forma şansı buldu.