Basketbol Başkent’te final günü

Başkent’te final günü

09.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kupası’nın şampiyonu bugün belli olacak. Pınar Karşıyaka tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşmaya çalışırken, Anadolu Efes yıllardır süren hasretini sonlandırmayı amaçlayacak

Başkent’te final günü

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası finali bugün Ankara’da Pınar Karşıyaka ile Anadolu Efes arasında oynanacak. Çeyrek finalde Türk Telekom, yarı finalde ise Fenerbahçe Ülker’i geçen Pınar Karşıyaka ile önce Beşiktaş, ardından Galatasaray’a üstünlük sağlayan Anadolu Efes arasındaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Final karşılaşmasının basın toplantısı dün TOBB Spor Salonu’nda düzenlenirken, iki takımın antrenörleri, menajerleri ve birer oyuncusu toplantıda hazır bulundu. Pınar Karşıyaka adına Menajer Selim Ayan, Coach Ufuk Sarıca ve takım kaptanı İnanç Koç iddialı açıklamalar yaparak, basketbolseverleri salona çağırırken, Anadolu Efes adına da Menajer Alper Yılmaz, Coach Evangelos Aggelou ve Doğuş Balbay, kupayı kazanmayı çok istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

‘Yeter artık!’

Türkiye Kupası’na yarı finalde Karşıyaka’ya yenilerek veda eden Fenerbahçe Ülker’den hakemlere sert tepki geldi. Sarı-lacivertli ekibin menajeri Mirsad Türkcan, Karşıyaka’ya bir sözlerinin olmadığını, belirtirken, hakemlerin kendilerine yönelik tavırlarını sonlandırmasını istedi. Bugüne kadar hakemler hakkında şikayette bulunmadıklarını belirten Mirsad, “Gençlere bu kadar önem veren başka bir kulüp var mı? Obradovic gibi bir antrenörü getirdik. Oyun içinde devamlı ‘olabilir olabilir’ diyor hakemler. Tamam da nereye kadar bekleyeceğiz. Artık biz kulüp olarak susmayacağız. Hakkımızı yedirmeyeceğiz” dedi.