Galatasaray Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa, Galatasaray'a hayran kaldı! 'Çok büyük futbol oynadınız'

Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa, Galatasaray'a hayran kaldı! 'Çok büyük futbol oynadınız'

26.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın pozitif futbolu, İtalyan hakem Davide Massa’yı da hayran bıraktı. Karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Okan Buruk ile konuşan Massa’nın, “Çok büyük bir futbol oynadınız” diyerek iltifatta bulunduğu ortaya çıktı.

Bayern Münih maçının hakemi Davide Massa, Galatasaraya hayran kaldı Çok büyük futbol oynadınız

Cim-Bom’un yenilmesinden çok, Bayern Münih’in 70 dakika aciz durumda kalması gündeme otururken, sarı-kırmızılıların oyunu 7’den 70’e herkesin takdirini topladı. Galatasaray Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli ile sohbet eden Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel de, “Galatasaray ilk yarı muhteşem bir oyun oynadı. Bu farklı bir seviye. Üzerine koyulursa sizi çok iyi yerlere getirir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile deplasmanda oynamanın kolay olmadığına vurgu yapan Tuchel, maçın ardından da, “İlk yarıda gerçekten zorlandık. Böylesine yoğun baskıda oynamak kolay değildi” ifadesini kullanmıştı. Sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşen Alman ekibinin idarecileri de, “Bayern Münih’i bu duruma düşüren çok az takım vardır. İlk yarı berabere bitsin diye dua ettik. Galatasaray gruptan çıkmayı hak ediyor” diye konuştu.

GELİR 52 MİLYON LİRA

Galatasaray’ın Bayern Münih maçında bilet satışından kasasına 40 milyon lira girdi. Ali Sami Yen Kompleksi Rams Park’ın yanındaki Galatasaray Store Mağazası’nın ise maç günü 12 milyon liralık satış yaptığı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüp böylece maç günü 52 milyon liralık gelir elde etti.

Haberin Devamı

İSTANBUL ZİRVESİ

Bayern’in Faslı futbolcusu Noussair Mazraoui’nin Filistin yanlısı sosyal medya paylaşımının ardından kulüp içinde sular durulurken, Mazraoui ile takım arkadaşı İsrailli kaleci Daniel Peretz aynı masada oturdu. Bild’in haberine göre, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, iki futbolcusunun İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi grup maçında buluşmasını önerdi. Böylece Daniel Peretz ile Noussair Mazraoui arasında önemli bir görüşme yaşandı.

"SONUCA RAĞMEN GURUR DUYUYORUM"

Bayern Münih karşısında attığı “Panenka” penaltısıyla dikkat çeken Mauro Icardi, “Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam” dedi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arjantinli golcü, “Şampiyonlar Ligi’nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu” dedi ve şöyle devam etti:

"Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor."

"DELİ ADAM"

Galatasaray’da Mauro Icardi’nin penaltısına en ilginç tepki, Manchester United’ın efsane ismi Rio Ferdinand’dan geldi. Golün ardından sosyal medya hesabından bir not düşen Ferdinand, Icardi için, “Deli adam” diye yazdı ve böyle kritik bir ortamda “Panenka” vuruşunun riskini dile getirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar