Galatasaray Bayern Münih'ten Galatasaray'a karşı sürpriz tercih!

Bayern Münih'ten Galatasaray'a karşı sürpriz tercih!

06.11.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in 1 Kasım'da profesyonel sözleşme imzaladığı Aleksandar Pavlovic'in, Bundesliga devinde yaşanan sakatlık problemleri nedeniyle Galatasaray'a karşı forma şansı bulabileceği öne sürüldü.

Bayern Münihten Galatasaraya karşı sürpriz tercih

Bayern Münih'in 1 Kasım'da profesyonel sözleşme imzalayarak kadrosuna kattığı Aleksandar Pavlovic, Galatasaray karşısında forma bulabilir.

Haberin Devamı

Alman basını Bild'de yer alan habere göre; Orta alandaki futbolcularının sakatlık problemi yaşamasından dolayı Bayern Münih, önündeki dönemde oynayacağı maçlara formül arıyor.

Haberde; Kimmich'in cezası, Goretzka'nın da sakatlıkları dolayısıyla Darmstadt ve Borussia Dortmund maçlarında ilk kez süre alan ve bir golün de asistini yapan Aleksandar Pavlovic için sürpriz bir iddia öne sürüldü.

GALATASARAY'A KARŞI OYNAYABİLİR

Teknik direktör Tuchel'in Galatasaray karşısında Goretzka'yı riske etmeyeceği ve 19 yaşındaki Alman ön liberonun Goretzka'nın yerine Galatasaray karşısında forma giyebileceği belirtildi.

Genç oyuncu, hafta sonunda oynanan Borussia Dortmund - Bayern Münih maçında oyuna sonradan girmiş ve Bayern Münih'in dördüncü golünde Harry Kane'e asist yapmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar