Galatasaray Bedava kamp

Bedava kamp

15.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın, İngiltere kampı bir hayli bereketli geçti. Sarı-kırmızılı kulüp 9 günlük kampı bedavaya getirirken, gelecek ay Londra’da düzenlenecek Emirates Turnuvası’ndan da hatırı sayılır bir rakamı kasasına koyacak.

Bedava kamp

Geçmiş yılların aksine bir ilki gerçekleştiren ve İngiltere’de kamp yapan sarı-kırmızılılar, Birmingham’daki ünlü St. George’s Park’taki konaklama ve diğer giderlerini, yapılan hazırlık maçları ile bedavaya getirdi. Cim-Bom’un uzun yıllar sonra ilk kez bu şekilde kâr ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

3 milyon euro gelir

Cim-Bom’un, Emirates Cup’a katılmak için 1 milyon dolar gelir elde edeceği ABD kampından vazgeçmesinin sebebi ortaya çıktı. Arsenal, Napoli ve Porto’nun katılacağı turnuvadan sarı-kırmızılı kulübün 3 milyon euro alacağı, uçak ve konaklama ücretlerinin de sponsor firma tarafından karşılanacağı belirlendi.

Sporting öfkeli

Sporting Lizbon’lu taraftarlar, Galatasaray’ın resmi transfer teklifi götürdüğü genç yıldız Bruma’ya ateş püskürüyor. Hazırlık maçında Bruma için, “Senin takımın sadece para” pankartı açan Portekizli futbolseverler, internet forumlarında 18 yaşındaki futbolcuyu kaçırmayı bile tartışmaya açtı.

Riera: Bir yere gitmem

Albert Riera, yabancı kısıtlaması yüzünden gönderileceği yönündeki haberlere isyan etti. İspanyol futbolcu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türk basını ve İspanyol Marca gazetesinde çıkan haberlerin artık son bulmasını istiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum. Galatasaray’ın 11 numarası olmaktan memnunum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Umut’a 10 milyon euro

Cim-Bom, Umut Bulut’un transferini mutlu sonla noktaladı. Milli golcü önceki gün İngiltere’ye giderek kampa katılmıştı. Sarı-kırmızılı kulüpten, KAP’a gönderilen açıklamada, 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Umut için Toulouse’a 2,7 milyon euro bonservis ücreti ödeneceği kaydedildi. Galatasaray, Umut’a 2013-14’te 1 milyon 750 bin, 2014-15’te 1 milyon 800 bin ve 2015-2016’da 1 milyon 850 bin euro ödeyecek. Son yıldaki opsiyonun kullanılması halinde tecrübeli futbolcuya 2016-17 sezonu için yine 1 milyon 850 bin euro verilecek. Böylece Galatasaray’a, Umut’un 4 senelik toplam maliyeti 9 milyon 950 bin euro olacak. 30 yaşındaki oyuncu ayrıca maç başına 15 bin euro kazanacak.