Galatasaray Belhanda transferi ile ilgili bilinmeyen detay!

Belhanda transferi ile ilgili bilinmeyen detay!

21.06.2017 - 14:10 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, maliyeti nedeniyle çok eleştirilen Belhanda transferi ile ilgili bilinmeyen detayı aktardı.

Belhanda transferi ile ilgili bilinmeyen detay

Skorer- Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de canlı yayında Belhanda transferiyle ilgili bilinmeyen bir detaylar verdi.

Haberin Devamı

Faslı yıldızın maliyet yönünden çok tartışıldığını ifade eden Dindar, "Belhanda'ya 8 milyon euro verilir mi diye eleştiriler geliyor. Bana göre de maliyet yönünden pahalı. Transfermarkt'a Belhanda ile bilgilere bakınca, yıldız oyuncunun Haziran 2018'de sözleşmesinin biteceği görünüyor. Ama öyle değil. Ukrayna'da takvim farklı. 1 yıl sonra serbest kalacak deniliyor. Bu tarih, gerçeği yansıtmıyor. Dinamo Kiev'le sözleşmesi 31 Aralık 2018'de bitiyor. Sözleşmenin bitimine yaklaşık 18 ay var. Böyle olunca Dinamo Kiev'in de oyuncunun da eli güçleniyor. 6 ay çok fark ediyor. Bu gerçeği de aktarmak gerekiyor. 8 milyon euro az mı, fazla. 5-6 milyon euro olur muydu? Piyasa rakamları da yükseldi bu sene" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar