Galatasaray ‘Ben değil dedem Fenerbahçeli’

‘Ben değil dedem Fenerbahçeli’

02.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muric, Ersun Yanal ile aralarında geçen diyaloğa açıklık getirdi, “Ersun Hoca bana, ‘Kosova’da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?’ diye sordu. Dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim sempati duyduğum anlamına gelmez” dedi

‘Ben değil dedem Fenerbahçeli’

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor formasıyla iyi bir sezon geçiren ve transferin gözde ismi olan Vedat Muric, hangi takımı tuttuğu konusunda yapılan spekülasyonlara yanıt verdi.

25 yaşındaki Kosovalı forvet, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile aralarında geçen diyaloğa açıklık getirerek, “O görüşmede Ersun Hoca bana, ‘Kosova’da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?’ diye sordu. Ben de dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim onlara sempati duyduğum anlamına gelmez” ifadelerini kullandı.

Kosovalı forvet, hangi takıma transfer olacağı konusunda ise kararını net bir şekilde verdi. Menajerine Galatasaray’da oynamak istediğini belirten Muric, gerekirse kulübü ile kendisinin de görüşebileceğini söyledi. Golcü oyuncu, Çaykur Rizespor’dan anlayış isteyeceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

10 milyon euro

Vedat Muric’in bonservisi için Çaykur Rizespor’un istediği 10 milyon euro Galatasaray cephesinde gerçekçi bulunmazken, 2. başkan Abdurrahim Albayrak tarafından yürütülen operasyonda ilk olarak teklif edilen 2.5 milyon euronun biraz daha yukarıya çekileceği öğrenildi. Albayrak’ın yeni teklifinin 3 milyon euro olduğu bildirildi.

Yazarlar