Dünyadan Futbol Benfica'dan Orkun Kökçü kararı! Açıklamaları gündem olmuştu

Benfica'dan Orkun Kökçü kararı! Açıklamaları gündem olmuştu

17.03.2024 - 14:20 | Son Güncellenme:

Portekiz Ligi takımlarından Benfica'da forma giyen Orkun Kökçü'nün teknik direktör Roger Schmidt hakkında söylemiş olduğu sözler nedeniyle ceza alabileceği belirtildi.

Benficadan Orkun Kökçü kararı Açıklamaları gündem olmuştu

Orkun Kökçü'nün Hollanda basınına verdiği röportajda Benfica ve Roger Schmidt'le ilgili söyledikleri kulüpte tartışmalara yol açtı. A Bola'da yer alan haberde kulübün Orkun Kökçü'nün söylemiş olduğu sözler nedeniyle rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle ceza verebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Benfica'nın 23 yaşındaki oyuncuya para cezası verebileceği kaydedilirken Portekiz Ligi'nde bugün oynanacak Casa Pia maçında kadroda olup olmayacağının netleşmediği aktarıldı.

Roger Schmidt, Casa Pia maçı öncesinde yaptığı açıklamada konuyla ilgili Orkun Kökçü'yle konuşacağını söylemişti.

ORKUN KÖKÇÜ NE DEDİ?

Hollanda basınında De Telegraaf'a açıklamalarda bulunan milli futbolcu, takımdaki rolünden memnun olmadığını söyledi.

Orkun Kökçü açıklamasında, "Beklediğim bu değildi. Geçen yaz transfer döneminde çok fazla şey yaşandı. Bunun kariyerimde her alanda gelişebilmek için atacağım en iyi adım olduğunu düşünüyordum. Ama bu sadace kısmen gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Roger Schmidt'le ilgili ise 23 yaşındaki oyuncu, "Schmidt beni birçok göreve çok fazla bağlıyor. Eğer benden gerçekten yararlanmak istiyorsanız buna gerek yok. Benfica için çok daha fazlasını yapabilirim. Hayal kırıklığına uğradım." dedi.

Yazarlar