Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'nin planlarını altüst eden gelişme! İşte İsmail Kartal'ın tercihi

Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'nin planlarını altüst eden gelişme! İşte İsmail Kartal'ın tercihi

17.03.2024 - 13:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşılaşmaya hazırlanırken Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Fenerbahçe'nin planlarını altüst eden gelişmeyi duyururken İsmail Kartal'ın kadro tercihini de açıkladı. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

"İstanbul'da yaşayan birçok Trabzonspor taraftarı takımlarını desteklemeye geliyorlardı. Yine şehirde de maç havasına girilmiş. Bir esnafla da konuşma fırsatı buldum. Şampiyonluk baskısı olmadığı için 'rahatız' dedi."

PRİM İDDİALARI

"Fenerbahçe'nin bir prim sistemi var, sezon başında belierlenen. Benim bildiğim bunun dışında bir durum yok sezon başındaki sistem işliyor. "

'RAHAT BİR HAVA VAR'

"Trabzonspor özellikle baskı altında geçmiş dönemlerde iyi oynadığı maçları kaybetmişti. Ama şu anda daha rahat bir hava var. Mesela Fenerbahçe'nin iç sahadaki sıkıntıların başında bu geliyor. Baskı, stres yatratıyor. Fenerbahçe'nin kadrosu bu stresi ve baskıyı yönetebilecek oyuncularla dolu."

Haberin Devamı

Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçenin planlarını altüst eden gelişme İşte İsmail Kartalın tercihi

'FUTBOLCULAR DEPLASMAN SEYİRCİSİNDEN MEMNUNLARDI'

"Fenerbahçeli futbolcular deplasman seyircisinden memnunlardı ama şimdi bu maçta olmayacaklar. Abdullah Avcı da tecrübeli bir teknik direktör. Ama tabii ki Fenerbahçe bu ligin en iyi ve geniş kadrosuna sahip."

"Son birkaç maçtır İsmail Kartal'ın toparlandığını düşünüyorum. Dzeko ve Tadic'i çok çıkarmıyor. Küçük detaylar belirleyecek gibi dururuyor."

'TÜM PLANLAR ALTÜST OLDU'

"Mert Hakan'ın sakatlığı var, Trabzon'a geldi ama maçta yok. Bonucci, Çağlar ve Becao yok. King de bayadır yok zaten. Önemli bir sıkıntı var Fenerbahçe'de. Mert Hakan, İsmail Kartal'ın planlarında ilk 11'deydi bu maç için. Sakatlığı nedeniyle tüm planlar altüst oldu. Szymanski 11'de olacak böylelikle."

"Szymanski, çok dinlemeden bu maça çıkacak. Mert hakan'ın sakatlığı planları bozdu. Merkez orta saha önemli, İsmail, Ferd ve Mert Hakan üzerinden çalışma yapılmıştı."

İSMAİL KARTAL'IN TERCİHLERİ

"Geri 4'lü için Oosterwolde ve Djiku'yu bekliyoruz. Önde de İrfan Can, Tadic ve Dzeko'yu bekliyoruz. Cengiz'in son maçta ağrısı vardı ilk 11'de çıkmasını beklemiyoruz."

Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçenin planlarını altüst eden gelişme İşte İsmail Kartalın tercihi

SAKATLIKLARIN SON DURUMU

Haberin Devamı

"Milli aradan sonra tüm sakatlların dönmesi bekleniyor."

'İPLER İSMAİL KARTAL'IN ELİNDE'

"İpler ismail hocanın elinde iyi kullanırsa Fenerbahçe kazanır. Kötü kullanırsa puan kaybeder. Abdullah Avcı da detaylı bir plan hazırlamıştır diye tahmin ediyorum."

'FENERBAHÇE'NİN EN BÜYÜK RAKİBİ SAKATLIKLAR'

"Fenerbahçe'nin bu sene en büyük rakibi sakatlıklar oldu. 18 oyuncu falan sakatlandı bu sene çok ciddi bir sayı. Geniş kadrosu iyi ki var Fenerbahçe'nin yoksa bu sakatlıklar zirve yarışından koparmıştı."

HALİL UMUT MELER YORUMU

"Halil Umut Meler'in mental durumunu bilmiyorum ama normal şartlarda bu maçları üstlenebilecek bir hakem."

KONFERANS LİGİ KURASI

"Olympiakos çok daha tanınan bir takım. Bazen isim de yanıltıcı olabiliyor. Ben Fenerbahçe'nin çok ciddi bir rakibi elediğini düşünüyorum. Olympiakos'un kolay bir kura olduğunu söyleyemem."