Beşiktaş Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından ortaya çıktı! Salih Uçan sakatlığını Skorer'e açıkladı

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından ortaya çıktı! Salih Uçan sakatlığını Skorer'e açıkladı

30.04.2023 - 22:38 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Dev derbinin ardından Salih Uçan'ın sakatlığı ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu Skorer'e konuştu. İşte detaylar...

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından ortaya çıktı Salih Uçan sakatlığını Skorere açıkladı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dev mücadelede Siyah-beyazlı ekip rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. 

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ SAHASINDA ÜSTÜN

Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray’ı 3-1 yendi. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlılar puanını 65 yaptı. Kartal, evinde rakibine karşı üstünlüğünü ise sürdürdü. Vodafone Park’ta, Galatasaray’la 7 kez karşılaşan Beşiktaş, 6 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu müsabakalarda 14 gol atan siyah-beyazlı ekip ağlarında 4 gole engel olamadı.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından ortaya çıktı Salih Uçan sakatlığını Skorere açıkladı

Beşiktaş, ev sahibi olarak sarı-kırmızı takıma karşı son mağlubiyetini 2014-2015 sezonunda 2-0’lık skorla almıştı. Ancak o karşılaşma da Vodafone Park’ın yapım çalışmalarının devam etmesi sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmıştı.

Haberin Devamı

DERBİYE GEDSON DAMGASI

Haberin Devamı

Haftanın maçında gözler bir dönem Galatasaray forması giyen Beşiktaşlı Gedson Fernandes'in üzerindeydi. Portekizli oyuncu adeta eski takımına nazire yaparcasına bir performans sergiledi, birçok alanda rakamlarıyla zirveye çıktı. Beşiktaş orta sahasının dinamosu olan genç oyuncu karşılaşmada en çok ikili mücadale kazanan (17), en çok top kapan (8) ve en çok adam eksilten futbolcu oldu.

SAKATLIĞI ORTAYA ÇIKTI

Maçın ardından Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın sekerek stadyumdan ayrıldığı görüldü. Tecrübeli futbolcu durumu hakkında Skorer'e konuştu.

'AYAĞIMA DİZ GELDİ'

Dizine darbe aldığını belirten tecrübeli futbolcu, "Ayağıma diz geldi, şu anda batıyor." sözlerini dile getirdi. Durumunun nasıl olduğu sorusuna ise 'bilmiyorum' cevabını verdi.

Salih Uçan'ın durumunun yapılacak kontroller sonrası netleşmesi bekleniyor.