Beşiktaş Beşiktaş penaltı, Galatasaray kart bekledi! Ali Şansalan'dan tartışmalı karar

Beşiktaş penaltı, Galatasaray kart bekledi! Ali Şansalan'dan tartışmalı karar

30.04.2023 - 20:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 32'nci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelede Ali Şansalan görev aldı. Ali Şansalan'ın kararları hem Beşiktaş hem de Galatasaray'ın tepkisini çekti.

Beşiktaş penaltı, Galatasaray kart bekledi Ali Şansalandan tartışmalı karar

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbide Ali Şansalan düdük çaldı. Ali Şansalan'ın Beşiktaş'ın penaltı beklediği poizsyondaki devam kararı ile, Galatasaray'ın kart beklediği pozisyondaki kararları tepki çekti.

Haberin Devamı

VAR hakemi Serkan Tokat'ın her iki pozisyonda da Ali Şansalan'a tavsiyede bulunmadığı kararlar tartışmaları beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ PENALTI BEKLEDİ

Mücadelenin 26'ncı dakikasında Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in sağ kanattan yaptığı ortada top Sergio Oliveira'dan sekip arka direğe doğru açıldı. Siyah-beyazlı futbolcular bu pozisyonda penaltı beklentisinde bulundu.

Beşiktaş penaltı, Galatasaray kart bekledi Ali Şansalandan tartışmalı karar

Ali Şansalan'ın devam ettirdiği pozisyon tamamlanınca VAR devreye girdi. VAR hakemi Serkan Tokat, Ali Şansalan'a herhangi bir izleme tavsiyesinde bulunmadı. Oyun kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

G.SARAY KART, BEŞİKTAŞ PENALTI İSTEDİ

Müsabakanın 45+4'üncü dakikada Beşiktaş'ın kazandığı serbest vuruşta top oyuna girmeden önce Romain Saiss ile Lucas Torreira'nın ikili mücadelesinde Lucas Torreira yerde kaldı. Seken topu kontrol etmek isteyen Vincent Aboubakar, Lucas Torreira'nın müdahalesiyle yerde kaldı.

Lucas Torreira'nın hamlesinde Beşiktaş cephesi bir kez daha penaltı bekledi. Ali Şansalan'ın devam ettirdiği pozisyonda VAR'dan herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi. Galatasaray'da Lucas Torreira kanaması nedeniyle bir süre dudağında tamponla maça devam etti. Sarı-kırmızılılar, Lucas Torreira'nın Romain Saiss'le girdiği ikili mücadelede kart çıkmaması nedeniyle Ali Şansalan'a tepki gösterdi.

Beşiktaş penaltı, Galatasaray kart bekledi Ali Şansalandan tartışmalı karar